Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uniteds Godset
532 Tactiek 352DEFNY
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 57.4
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Groeneveld rent richting de bal. Groeneveld speelt de bal door. Çobanzadə rent richting de bal. Çobanzadə schiet op doel. Sæbø probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Ødegård geeft een hoge lob. Kojedal kopt de bal weg. Holte met een sublieme pass. Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhrvold schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Maurstad kopt de bal weg. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes passt de bal in één keer door. Çobanzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çobanzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vassdal geeft een hoge lob. Daar is Walseth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groeneveld probeert naar een medespeler te passen. Çobanzadə rent richting de bal. Çobanzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cok de bal. Çobanzadə rent richting de bal. Çobanzadə haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Ek de bal. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ødegård rent richting de bal. Cok verovert de bal door een tackle van achteren. Cok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Marinov rent richting de bal. Marinov geeft de bal voor. Brochocki kopt de bal weg. Klungelig pakt Çobanzadə de bal. Çobanzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uniteds 39%, Godset 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uniteds - Godset 0:0

48e minuut.
Paredes speelt de bal door. Brochocki probeert naar een medespeler te passen. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok haalt uit met een fantastische trap. Slinning werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniteds - Godset 1:0

50e minuut.
Vassdal kopt de bal weg. Kojedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochocki maakt een afschuwelijke overtreding. Brochocki krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Walseth met een sublieme pass. Holte rent richting de bal. Holte passt de bal zonder na te denken. Myhrvold rent richting de bal. Myhrvold schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Brochocki geeft een hoge lob. Cok kopt de bal weg. Vassdal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çobanzadə onderschept slim de pass. Çobanzadə haalt uit met een fantastische trap. Slinning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cok is nu in balbezit. Cok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniteds - Godset 2:0

57e minuut.
Ødegård geeft een lange en hoge pass. Daar is Villada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myhrvold geeft een lange en hoge pass. Holte geeft de bal voor. Walseth krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniteds - Godset 2:1

61e minuut.
Ødegård is nu in balbezit. Paredes onderschept slim de pass. Paredes speelt de bal door. Cok rent richting de bal. Cok haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth passt de bal in één keer door. Kojedal is nu in balbezit. Kojedal geeft een lange en hoge pass. Myhrvold maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Ek geeft de bal voor. Çobanzadə rent richting de bal. Çobanzadə probeert naar een medespeler te passen. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok haalt uit met een fantastische trap. Slinning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Ødegård is nu in balbezit. Ødegård probeert naar een medespeler te passen. Myhrvold rent richting de bal. Myhrvold draait met de bal, schiet en ... Marinov probeert de bal aan de voet te houden. García Junyent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Myhrvold raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Haaland komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Neguţescu met een sublieme pass. Daar is Paredes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holte met een sublieme pass. Walseth is nu in balbezit. Walseth draait met de bal, schiet en ... García Junyent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haaland maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. García Junyent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haaland springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uniteds 47%, Godset 53%.
Uniteds - Godset 2:1