Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rød union Nikki Sixxers
røddef Tactiek Links
52% Balbezit 48%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
48.4 gemiddelde waardering 49.8
goed Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Trzeciakiewicz geeft een lange en hoge pass. Rabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiński geeft een hoge lob. Noorsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Noorsalu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Serre bereikt de bal nog maar net als eerste. Serre geeft een hoge lob. Seim kopt de bal weg. Porębski geeft een lange en hoge pass. Glesnes springt en kopt de bal. Brakus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Serre geeft de bal voor. Massó kopt de bal weg. Ślepecki is nu in balbezit. Ślepecki geeft een lange en hoge pass. Noorsalu maakt een snoekduik en kopt de bal. Brakus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Seim met een sublieme pass. Nacht heeft problemen om de bal te vangen. Nacht probeert naar een medespeler te passen. Daar is Porębski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porębski haalt uit met een fantastische trap. Brakus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Glesnes is nu in balbezit. Glesnes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - Nikki Sixxers 0:1

7e minuut.
Rabiński met een sublieme pass. Noorsalu is nu in balbezit. Ceranka begaat een overtreding. Ceranka krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes verovert de bal door een tackle van achteren. Porębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes rent richting de bal. Glesnes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Porębski rent richting de bal. Porębski passt de bal zonder na te denken. Noorsalu rent richting de bal. Noorsalu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - Nikki Sixxers 0:2

19e minuut.
Rabiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rabiński geeft een hoge lob. Glesnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Seim probeert naar een medespeler te passen. Porębski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Glesnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noorsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Noorsalu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Grinčelaitis rent richting de bal. Nacht verovert de bal door een tackle van achteren. Nacht passt de bal zonder na te denken. Glesnes is nu in balbezit. Glesnes draait met de bal, schiet en ... Brakus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Rabiński met een sublieme pass. Daar is Boissier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noorsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Noorsalu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nacht rent richting de bal. Nacht met een sublieme pass. Glesnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Noorsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Noorsalu draait met de bal, schiet en ... Brakus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fleury komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rød union 71%, Nikki Sixxers 29%.
Rød union - Nikki Sixxers 0:2

57e minuut.
Seim passt de bal met de wreef. Porębski heeft problemen om de bal te vangen. Porębski probeert naar een medespeler te passen. Glesnes is nu in balbezit. Glesnes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mandioca passt de bal in één keer door. Nacht probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Porębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Porębski geeft een lange en hoge pass. Glesnes krijgt zijn hoofd ertegen. Brakus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Ceranka speelt de bal door. Noorsalu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boissier. Boissier krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ceranka probeert naar een medespeler te passen. Seim probeert de bal met de borst te controleren. Seim passt de bal zonder na te denken. Glesnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - Nikki Sixxers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rød union 64%, Nikki Sixxers 36%.
Rød union - Nikki Sixxers 0:3