Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dala-Fram 88 Lyn Hassingen
343Ony Tactiek justertH
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
42.5 gemiddelde waardering 54.1
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Svítil probeert naar een medespeler te passen. Haukedal met een sublieme pass. Soma bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim onderschept slim de pass. Solheim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim geeft de bal voor. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Lyn Hassingen 1:0

21e minuut.
Oryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko passt de bal in één keer door. Svítil met een sublieme pass. Moholt rent richting de bal. Moholt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Soma rent richting de bal. Sjøgren verovert de bal door een tackle van achteren. Moholt maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Moholt moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Moholt schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

33e minuut.
Svítil passt de bal zonder na te denken. Oryszko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dyrhaug. Oryszko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Svítil komt bij de bal en schiet. Rognli bokst de bal weg.

34e minuut.
Moldskred heeft problemen om de bal te vangen. Høyland verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Falk zijn tegenspeler op de grond. Høyland is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soma wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sjøgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolf onderschept slim de pass. Nolf passt de bal met de wreef. Oryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Krogstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordheim is nu in balbezit. Nordheim passt de bal in één keer door. Daar is Solheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solheim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Klungelig pakt Opriţa de bal. Falk rent richting de bal. Høyland onderschept slim de pass. Høyland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dala-Fram 88 - Lyn Hassingen 1:1

41e minuut.
Daar is Krogstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krogstad geeft een lange en hoge pass. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug geeft een lange en hoge pass. Bertelsen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Lyn Hassingen 2:1

44e minuut.
Oryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko probeert naar een medespeler te passen. Opriţa rent richting de bal. Opriţa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dala-Fram 88 - Lyn Hassingen 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dala-Fram 88 58%, Lyn Hassingen 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dala-Fram 88 - Lyn Hassingen 2:2

55e minuut.
Gökdeniz probeert naar een medespeler te passen. Gullsvåg speelt de bal door. Oryszko is nu in balbezit. Oryszko geeft een lange en hoge pass. Opriţa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Haukedal verovert de bal door een tackle van achteren. Haukedal geeft een lange en hoge pass. Moldskred probeert de bal aan de voet te houden. Høyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Høyland haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Lyn Hassingen 2:3

65e minuut.
Nolf passt de bal zonder na te denken. Oryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko met een sublieme pass. Høyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Høyland schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Dyrhaug is nu in balbezit. Svítil onderschept slim de pass. Svítil geeft een hoge lob. Høyland is nu in balbezit. Høyland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ener niet meer kan verder spelen. Hoffman komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Dyrhaug verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrhaug geeft de bal voor. Klungelig pakt Soma de bal. Nordheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordheim haalt uit met een fantastische trap. Hoffman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Krogstad rent richting de bal. Oryszko verovert de bal door een tackle van achteren. Oryszko geeft een lange en hoge pass. Opriţa maakt een snoekduik en kopt de bal. Rognli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Lyn Hassingen 2:4

79e minuut.
Oryszko onderschept slim de pass. Oryszko speelt de bal door. Falk rent richting de bal. Høyland onderschept slim de pass. Høyland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Lyn Hassingen 2:5

84e minuut.
Engebråten bereikt de bal nog maar net als eerste. Engebråten geeft de bal voor. Klungelig pakt Gullsvåg de bal. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dala-Fram 88 53%, Lyn Hassingen 47%.
Dala-Fram 88 - Lyn Hassingen 2:5