Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HamKam 95 FC Cicignon IF
Ham V23 Tactiek Jzperino
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
29.9 gemiddelde waardering 50.6
poor Schieten very good
average Passen very good
weak Verdedigen good


8e minuut.
Jørstad kopt de bal weg. Kaçaner rent richting de bal. Borello begaat een overtreding. Kaçaner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaçaner wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hornnes geeft de bal voor. Casas Cuevas kopt de bal weg. Kaçaner rent richting de bal. Bakuła is nu in balbezit. Bakuła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bartley kopt de bal weg. Daar is Kaçaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakuła draait met de bal, schiet en ... Mena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HamKam 95 FC - Cicignon IF 0:1

19e minuut.
Ofstad verovert de bal door een tackle van achteren. Ofstad geeft de bal voor. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HamKam 95 FC - Cicignon IF 0:2

25e minuut.
Daar is Ţânţar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abriß rent richting de bal. Abriß met een sublieme pass. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ţânţar kopt de bal weg. Hornnes rent richting de bal. Prieto rent richting de bal. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Mena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HamKam 95 FC - Cicignon IF 0:3

27e minuut.
Bakuła verovert de bal door een tackle van achteren. Bakuła geeft een lange en hoge pass. Prieto rent richting de bal. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Mena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HamKam 95 FC - Cicignon IF 0:4

40e minuut.
Lienad is nu in balbezit. Bartley onderschept slim de pass. Bartley passt de bal in één keer door. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bakuła rent richting de bal. Bakuła draait met de bal, schiet en ... Mena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Casas Cuevas geeft een lange en hoge pass. Bakuła kopt de bal weg. Prieto rent richting de bal. Prieto draait met de bal, schiet en ... Mena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HamKam 95 FC - Cicignon IF 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HamKam 95 FC 76%, Cicignon IF 24%.
HamKam 95 FC - Cicignon IF 0:5

49e minuut.
Abriß met een sublieme pass. Ţânţar speelt de bal door. Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto draait met de bal, schiet en ... Mena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ofstad verovert de bal door een tackle van achteren. Ofstad geeft een lange en hoge pass. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HamKam 95 FC - Cicignon IF 0:6

64e minuut.
Ofstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ofstad passt de bal zonder na te denken. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto draait met de bal, schiet en ... Mena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HamKam 95 FC - Cicignon IF 0:7

65e minuut.
Frączek komt het veld opgelopen. Solhaug komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ţânţar met een sublieme pass. Abriß is nu in balbezit. Abriß met een sublieme pass. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ţânţar onderschept slim de pass. Ţânţar met een sublieme pass. Bakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakuła draait met de bal, schiet en ... Mena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ofstad is nu in balbezit. Ofstad geeft een hoge lob. Prieto kopt de bal weg. Bakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakuła haalt uit met een fantastische trap. Mena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prieto rent richting de bal. Prieto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HamKam 95 FC - Cicignon IF 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HamKam 95 FC 78%, Cicignon IF 22%.
HamKam 95 FC - Cicignon IF 0:8