Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Domesticus Dragons Copenhagen Stars
5-3-2 Tactiek 343 straight
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 51.5
good Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen good


10e minuut.
Egholm probeert naar een medespeler te passen. De Boeck kopt de bal weg. Daar is Corscadden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajer schiet op doel. Egholm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Petro probeert naar een medespeler te passen. Krunovac heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogatyrev. Bogatyrev krijgt een gele kaart. Krunovac raakt geblesseerd tijdens het duel. Brenet wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Abrahamsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamsen geeft een lange en hoge pass. Daske rent richting de bal. Daske heeft problemen om de bal te vangen. Daske haalt uit met een fantastische trap. Rygielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Abrahamsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenet onderschept slim de pass. Brenet passt de bal met de wreef. Daske bereikt de bal nog maar net als eerste. Daske haalt uit met een fantastische trap. Rygielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Corredor passt de bal in één keer door. Babin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sajewicz krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Sajewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baré zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babin bereikt de bal nog maar net als eerste. Babin geeft een lange en hoge pass. Egholm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Vejr verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Babin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bajer is nu in balbezit. Bajer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domesticus Dragons 61%, Copenhagen Stars 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Domesticus Dragons - Copenhagen Stars 0:0

51e minuut.
Bogatyrev rent richting de bal. Bogatyrev passt de bal met de wreef. Babin is nu in balbezit. Corredor is nu in balbezit. Corredor draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sajewicz geeft de bal voor. Inworp. Babin met een snelle inworp. Corredor rent richting de bal. Corredor draait met de bal, schiet en ... Paal! Egholm bokst de bal weg.

61e minuut.
Krunovac controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Campos komt het veld opgelopen. Ðurašković komt het veld opgelopen. Lundby Hansen komt het veld opgelopen. Winthersen komt het veld opgelopen. Schjødt komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Schjødt verovert de bal door een tackle van achteren. Brenet probeert naar een medespeler te passen. Ðurašković heeft problemen om de bal te vangen. Ðurašković haalt uit met een fantastische trap. Rygielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Domesticus Dragons - Copenhagen Stars 1:0

68e minuut.
Klungelig pakt Campos de bal. But is nu in balbezit. But probeert naar een medespeler te passen. Bajer rent richting de bal. Bajer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Lundby Hansen geeft een hoge lob. Brenet kopt de bal weg. Baré geeft de bal voor. Corredor is nu in balbezit. Corredor haalt uit met een fantastische trap. Egholm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Babin zal de hoekschop nemen. Bajer rent richting de bal. Bajer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Babin rent richting de bal. Babin probeert naar een medespeler te passen. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajer draait met de bal, schiet en ... Egholm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Domesticus Dragons - Copenhagen Stars 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domesticus Dragons 51%, Copenhagen Stars 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Domesticus Dragons - Copenhagen Stars 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

102e minuut.
Winthersen speelt de bal door. Brenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenet geeft de bal voor. Ðurašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðurašković schiet op doel. Rygielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ðurašković rent richting de bal. Ðurašković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domesticus Dragons 49%, Copenhagen Stars 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Domesticus Dragons - Copenhagen Stars 1:1

107e minuut.
Baré geeft een hoge lob. Wdowiak kopt de bal weg. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Domesticus Dragons - Copenhagen Stars 1:2

117e minuut.
Campos geeft de bal voor. Buitenspel voor Ðurašković. Goede buitenspelval van de verdediging. But maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Corredor rent richting de bal. Corredor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domesticus Dragons 62%, Copenhagen Stars 38%.
Domesticus Dragons - Copenhagen Stars 1:2