Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverball FC ovo
LFC Tactiek 3-5-2 1.03
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 28
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 62.8
solid Schieten formidable
solid Passen formidable
good Verdedigen very good


1e minuut.
Veermets probeert naar een medespeler te passen. Charkiewicz rent richting de bal. Türkeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan haalt uit met een fantastische trap. Kunter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Rosero met een sublieme pass. Charkiewicz is nu in balbezit. Groń maakt een afschuwelijke overtreding. Groń is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Türkeli onderschept slim de pass. Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan passt de bal in één keer door. Thế Sơn rent richting de bal. Thế Sơn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Nowosielski speelt de bal door. Klungelig pakt Charneca de bal. Charneca passt de bal met de wreef. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Nowosielski is nu in balbezit. Charneca is nu in balbezit. Nowosielski met een sublieme pass. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan schiet op doel. Kunter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Rosero geeft de bal voor. Luis García probeert naar een medespeler te passen. Thế Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Thế Sơn geeft een hoge lob. Charneca krijgt zijn hoofd ertegen. Kunter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Charneca rent richting de bal. Bódi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Charneca raakt geblesseerd tijdens het duel. Luis García zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Charneca springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klungelig pakt Nowosielski de bal. Nowosielski met een sublieme pass. Thế Sơn speelt de bal door. Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverball FC 59%, ovo 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liverball FC - ovo 0:0

46e minuut.
Prebensen komt het veld opgelopen. Riberos komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Prebensen probeert naar een medespeler te passen. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan passt de bal in één keer door. Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Thế Sơn passt de bal zonder na te denken. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan passt de bal zonder na te denken. Charneca rent richting de bal. Charneca haalt uit met een fantastische trap. Kunter bokst de bal weg.

50e minuut.
Riberos probeert naar een medespeler te passen. Bódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca verovert de bal door een tackle van achteren. Charneca draait met de bal, schiet en ... Kunter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - ovo 0:1

56e minuut.
Prebensen verovert de bal door een tackle van achteren. Prebensen geeft een hoge lob. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - ovo 0:2

62e minuut.
Veermets speelt de bal door. Luis García zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bódi kopt de bal weg. Türkeli heeft problemen om de bal te vangen. Bolovan rent richting de bal. Bolovan schiet op doel. Kunter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Riberos onderschept slim de pass. Riberos met een sublieme pass. Frantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantin geeft een lange en hoge pass. Charneca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - ovo 0:3

71e minuut.
Riberos passt de bal in één keer door. Charneca is nu in balbezit. Guillen rent richting de bal. Charneca onderschept slim de pass. Charneca haalt uit met een fantastische trap. Kunter bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - ovo 0:4

75e minuut.
Thế Sơn passt de bal zonder na te denken. Riberos rent richting de bal. Riberos met een sublieme pass. Bolovan rent richting de bal. Bolovan schiet op doel. Kunter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Guillen met een snelle inworp. Frantin is nu in balbezit. Germanek maakt een afschuwelijke overtreding. Germanek krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Charkiewicz geeft de bal voor. Mousset heeft problemen om de bal te vangen. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Riberos met een sublieme pass. Klungelig pakt Thế Sơn de bal. Thế Sơn speelt de bal door. Bolovan rent richting de bal. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Charneca rent richting de bal. Bódi rent richting de bal. Bódi geeft de bal voor. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Canto e Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca onderschept slim de pass. Charneca passt de bal met de wreef. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverball FC 65%, ovo 35%.
Liverball FC - ovo 0:4