Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Wings Unik IF
451 Tactiek Ny taktik
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 58
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 52.8
average Schieten formidable
poor Passen very good
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Adamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamus geeft een hoge lob. Spincemaille kopt de bal weg. Demjén rent richting de bal. Demjén draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - Unik IF 0:1

3e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ravn niet meer kan verder spelen. Berggreen komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Markussen speelt de bal door. Aloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloğlu geeft een lange en hoge pass. Spincemaille is nu in balbezit. Spincemaille draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Donnerup rent richting de bal. Demjén verovert de bal door een tackle van achteren. Demjén haalt uit met een fantastische trap. Paal! Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hørsted trapt de bal weg van het doel. Liput kopt de bal weg. Demjén is nu in balbezit. Demjén draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - Unik IF 0:2

11e minuut.
Eje speelt de bal door. Alköprü rent richting de bal. Alköprü passt de bal zonder na te denken. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén schiet op doel. Berggreen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - Unik IF 0:3

15e minuut.
Klungelig pakt Demjén de bal. Demjén met een sublieme pass. Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mortensen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alköprü geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Siemieniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Liput kopt de bal weg. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Spincemaille de bal. Spincemaille schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berggreen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén haalt uit met een fantastische trap. Berggreen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - Unik IF 0:4

19e minuut.
Mortensen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Siemieniuk met een snelle inworp. Spincemaille is nu in balbezit. Spincemaille geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Siemieniuk met een sublieme pass. Aloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloğlu met een sublieme pass. Demjén rent richting de bal. Demjén schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén is nu in balbezit. Demjén haalt uit met een fantastische trap. Mortensen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - Unik IF 0:5

23e minuut.
Refsgaard rent richting de bal. Refsgaard geeft een lange en hoge pass. Aloğlu kopt de bal weg. Demjén rent richting de bal. Demjén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - Unik IF 0:6

26e minuut.
Siemieniuk met een sublieme pass. Mortensen is nu in balbezit. Spincemaille verovert de bal door een tackle van achteren. Spincemaille schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - Unik IF 0:7

31e minuut.
Aloğlu passt de bal met de wreef. Liput bereikt de bal nog maar net als eerste. Liput speelt de bal door. Demjén heeft problemen om de bal te vangen. Demjén schiet op doel. Berggreen bokst de bal weg. Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - Unik IF 0:8

34e minuut.
Alköprü verovert de bal door een tackle van achteren. Alköprü met een sublieme pass. Siemieniuk speelt de bal door. Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Alköprü passt de bal zonder na te denken. Demjén rent richting de bal. Demjén schiet op doel. Berggreen probeert wanhopig de bal te grijpen. Mortensen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Berggreen trapt de bal weg van het doel. Siemieniuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Refsgaard de bal. Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille geeft de bal voor. Demjén is nu in balbezit. Demjén draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hørsted de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - Unik IF 0:9

42e minuut.
Adamus probeert de bal met de borst te controleren. Adamus geeft de bal voor. Klungelig pakt Mortensen de bal. Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Wings 86%, Unik IF 14%.
Black Wings - Unik IF 0:9

47e minuut.
Liput rent richting de bal. Liput geeft de bal voor. Demjén kopt de bal weg. Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille schiet op doel. Berggreen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - Unik IF 0:10

48e minuut.
Overby met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alköprü met een snelle inworp. Liput geeft een hoge lob. Spincemaille krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - Unik IF 0:11

52e minuut.
Doeltrap. Berggreen trapt de bal weg. Aloğlu kopt de bal weg. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Siemieniuk met de inworp. Spincemaille is nu in balbezit. Spincemaille geeft de bal voor. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén draait met de bal, schiet en ... Berggreen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Eje heeft problemen om de bal te vangen. Demjén is nu in balbezit. Demjén passt de bal zonder na te denken. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Liput kopt de bal weg. Demjén heeft problemen om de bal te vangen. Hørsted rent richting de bal. Demjén onderschept slim de pass. Demjén schiet op doel. Berggreen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - Unik IF 0:12

62e minuut.
Spincemaille verovert de bal door een tackle van achteren. Spincemaille geeft een hoge lob. Eje probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén haalt uit met een fantastische trap. Berggreen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Adamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamus geeft de bal voor. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Spincemaille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spincemaille haalt uit met een fantastische trap. Berggreen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Alköprü is nu in balbezit. Alköprü geeft de bal voor. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén schiet op doel. Berggreen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - Unik IF 0:13

70e minuut.
Demjén rent richting de bal. Klungelig pakt Demjén de bal. Alköprü rent richting de bal. Alköprü haalt uit met een fantastische trap. Berggreen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - Unik IF 0:14

72e minuut.
Markussen geeft een hoge lob. Siemieniuk kopt de bal weg. Mortensen heeft problemen om de bal te vangen. Demjén rent richting de bal. Demjén draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - Unik IF 0:15

77e minuut.
Demjén kopt de bal weg. Spincemaille is nu in balbezit. Spincemaille heeft problemen om de bal te vangen. Spincemaille schiet op doel. Berggreen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Berggreen probeert naar een medespeler te passen. Liput kopt de bal weg. Klungelig pakt Overby de bal. Demjén is nu in balbezit. Demjén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - Unik IF 0:16

87e minuut.
Berggreen trapt de bal weg van het doel. Siemieniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniuk probeert naar een medespeler te passen. Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Spincemaille passt de bal met de wreef. Siemieniuk rent richting de bal. Siemieniuk geeft een hoge lob. Demjén controleert de bal met de borst. Demjén schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - Unik IF 0:17

90e minuut.
Demjén rent richting de bal. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén is nu in balbezit. Demjén haalt uit met een fantastische trap. Berggreen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - Unik IF 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Wings 81%, Unik IF 19%.
Black Wings - Unik IF 0:18