Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Basse Bornholm Allstars
352 Tactiek 352
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 55.4
excellent Schieten very good
solid Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Piłsudski is nu in balbezit. Piłsudski passt de bal met de wreef. Stine speelt de bal door. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ciocan onderschept slim de pass. Pípa met een sublieme pass. Baccetti geeft de bal voor. Kuczkó springt en kopt de bal. Berkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Bornholm Allstars 0:1

4e minuut.
Baccetti met de inworp. Lombardo speelt de bal door. Owczarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarczyk geeft een lange en hoge pass. Kuczkó maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ortoncelli met een sublieme pass. Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria passt de bal met de wreef. Baccetti is nu in balbezit. Baccetti geeft een hoge lob. Berkin bokst de bal weg.

11e minuut.
Patakas is nu in balbezit. Palumbo onderschept slim de pass. Palumbo passt de bal in één keer door. Prataria is nu in balbezit. Prataria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Stine rent richting de bal. Stine probeert naar een medespeler te passen. Aqifi is nu in balbezit. Aqifi draait met de bal, schiet en ... Berkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Bornholm Allstars 0:2

21e minuut.
Prataria passt de bal met de wreef. Fominha is nu in balbezit. Patakas onderschept slim de pass. Ortoncelli onderschept slim de pass. Ortoncelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Birlea kopt de bal weg. Owczarczyk rent richting de bal. Owczarczyk geeft een hoge lob. Aqifi is nu in balbezit. Aqifi schiet op doel. Berkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kuczkó passt de bal in één keer door. Stine is nu in balbezit. Stine met een sublieme pass. Klungelig pakt Aqifi de bal. Aqifi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Owczarczyk geeft de bal voor. Birlea heeft problemen om de bal te vangen. Aqifi is nu in balbezit. Aqifi heeft problemen om de bal te vangen. Aqifi haalt uit met een fantastische trap. Berkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Basse 59%, Bornholm Allstars 41%.
Team Basse - Bornholm Allstars 0:2

48e minuut.
Kjeldbjerg geeft een lange en hoge pass. Daar is Kuczkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jarmulski. Jarmulski krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Jarmulski geeft de bal voor. Daar is Altındemir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prataria speelt de bal door. Daar is Ortoncelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortoncelli draait met de bal, schiet en ... Poeira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Owczarczyk kopt de bal weg. Daar is Jilavu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jilavu geeft de bal voor. Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria draait met de bal, schiet en ... Poeira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Stine rent richting de bal. Stine passt de bal met de wreef. Aqifi rent richting de bal. Aqifi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Bornholm Allstars 0:3

72e minuut.
Watt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bond komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Fominha is nu in balbezit. Fominha passt de bal met de wreef. Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria draait met de bal, schiet en ... Poeira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Bornholm Allstars 1:3

82e minuut.
Bond geeft de bal voor. Birlea kopt de bal weg. Stine met een sublieme pass. Aqifi rent richting de bal. Aqifi schiet op doel. Berkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Birlea geeft de bal voor. Bond kopt de bal weg. Stine met een sublieme pass. Daar is Aqifi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aqifi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Basse 51%, Bornholm Allstars 49%.
Team Basse - Bornholm Allstars 1:3