Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avarta BK joe`s diciple
Dalle 433 Tactiek 3-4-3
38% Balbezit 62%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 46.6
hopeloos Schieten solide
zwak Passen solide
zwak Verdedigen matig


8e minuut.
Bergmann rent richting de bal. Berthelsen is nu in balbezit. Berthelsen probeert naar een medespeler te passen. Daugaard rent richting de bal. Daugaard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bergmann passt de bal zonder na te denken. Gentier rent richting de bal. Gentier probeert naar een medespeler te passen. Revsbæk bereikt de bal nog maar net als eerste. Revsbæk draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Berthelsen passt de bal zonder na te denken. Bergmann rent richting de bal. Bergmann passt de bal met de wreef. Gentier rent richting de bal. Gentier draait met de bal, schiet en ... Pajor bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pajor probeert naar een medespeler te passen. Berggreen kopt de bal weg. Kapeta probeert de bal met de borst te controleren. Daugaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Daugaard draait met de bal, schiet en ... Pajor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Avarta BK - joe`s diciple 0:1

32e minuut.
Gentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentier geeft een lange en hoge pass. Daugaard is nu in balbezit. Daugaard haalt uit met een fantastische trap. Kapeta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gentier zal de hoekschop nemen. Revsbæk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Gentier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gentier geeft de bal voor. Kapeta is nu in balbezit. Kapeta passt de bal met de wreef. Kruse Bøggild geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Avarta BK - joe`s diciple 0:2

37e minuut.
Racciatti rent richting de bal. Racciatti geeft een hoge lob. Chrestensen kopt de bal weg. Matiaško is nu in balbezit. Matiaško haalt uit met een fantastische trap. Haugaard bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avarta BK 64%, joe`s diciple 36%.
Avarta BK - joe`s diciple 0:2

46e minuut.
Lundgren komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Berthelsen speelt de bal door. Gentier rent richting de bal. Gentier passt de bal zonder na te denken. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren schiet op doel. Paal!

71e minuut.
Kruse Bøggild bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruse Bøggild speelt de bal door. Gentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentier draait met de bal, schiet en ... Pajor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gentier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kruse Bøggild rent richting de bal. Kruse Bøggild geeft een lange en hoge pass. Daugaard is nu in balbezit. Daugaard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Matiaško passt de bal in één keer door. Gentier probeert naar een medespeler te passen. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren draait met de bal, schiet en ... Pajor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avarta BK - joe`s diciple 0:3

88e minuut.
Daugaard speelt de bal door. Gentier is nu in balbezit. Gentier passt de bal met de wreef. Lundgren rent richting de bal. Lundgren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avarta BK - joe`s diciple 0:4

90e minuut.
Berthelsen geeft een hoge lob. Lundgren rent richting de bal. Gentier is nu in balbezit. Gentier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avarta BK 59%, joe`s diciple 41%.
Avarta BK - joe`s diciple 0:4