Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nord-Als Boldklub Momitoz
4-1-3-2 Tactiek Momotakticz
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 51.3
excellent Schieten good
very good Passen solid
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Fritzen passt de bal met de wreef. Dyring is nu in balbezit. Dyring passt de bal met de wreef. Moesgaard rent richting de bal. Moesgaard draait met de bal, schiet en ... Braida bokst de bal weg. Křížkovský kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Møllehave rent richting de bal. Kuzaj onderschept slim de pass. Kuzaj geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fritzen de bal. Fritzen draait met de bal, schiet en ... Braida bokst de bal weg.

7e minuut.
Østerby verovert de bal door een tackle van achteren. Østerby passt de bal met de wreef. Fritzen heeft problemen om de bal te vangen. Fritzen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Momitoz 1:0

14e minuut.
Moesgaard rent richting de bal. Østerby rent richting de bal. Skjøtt maakt een afschuwelijke overtreding. Østerby is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Østerby wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fritzen probeert naar een medespeler te passen. Østerby bereikt de bal nog maar net als eerste. Østerby probeert naar een medespeler te passen. Moesgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Moesgaard schiet op doel. Braida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Křížkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Østerby onderschept slim de pass. Moesgaard is nu in balbezit. Daar is Fritzen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fritzen haalt uit met een fantastische trap. Braida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Risgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Risgaard geeft een lange en hoge pass. Dyring kopt de bal weg. Moesgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Moesgaard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Østerby geeft een hoge lob. Dyring heeft problemen om de bal te vangen. Dyring passt de bal zonder na te denken. Moesgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Moesgaard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nord-Als Boldklub 34%, Momitoz 66%.
Nord-Als Boldklub - Momitoz 1:0

47e minuut.
Skjøtt is nu in balbezit. Moesgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Moesgaard passt de bal in één keer door. Fritzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Momitoz 2:0

49e minuut.
Křížkovský kan de bal niet met de borst controleren. Moesgaard is nu in balbezit. Stegger begaat een overtreding. Stegger krijgt een gele kaart. Moesgaard moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Moesgaard kan niet meer verder spelen. Jadczuk komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Østerby probeert naar een medespeler te passen. Jadczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadczuk probeert naar een medespeler te passen. Fritzen rent richting de bal. Fritzen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Aslaksen springt en kopt de bal. Boje probeert naar een medespeler te passen. Jadczuk kopt de bal weg. Fritzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Momitoz 3:0

64e minuut.
Smolík komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bergstrøm geeft een lange en hoge pass. Østerby is nu in balbezit. Stegger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stegger krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. Găman speelt de bal door. Faaborg rent richting de bal. Faaborg met een sublieme pass. Smolík rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Momitoz 3:1

68e minuut.
Smolík is nu in balbezit. Broman verovert de bal door een tackle van achteren. Broman geeft de bal voor. Jadczuk is nu in balbezit. Jadczuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Møllehave speelt de bal door. Kuzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus maakt een afschuwelijke overtreding. Kaktus krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Güneştepe passt de bal in één keer door. Fritzen geeft een lange en hoge pass. Křížkovský heeft problemen om de bal te vangen. Jadczuk rent richting de bal. Jadczuk schiet op doel. Braida bokst de bal weg.

80e minuut.
Dyring is nu in balbezit. Møllehave bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyring verovert de bal door een tackle van achteren. Dyring geeft de bal voor. Jadczuk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Broman geeft een hoge lob. Jadczuk rent richting de bal. Skjøtt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skjøtt krijgt een gele kaart. Jadczuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuzaj komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nord-Als Boldklub 31%, Momitoz 69%.
Nord-Als Boldklub - Momitoz 3:1