Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GUNZER CF teamgeist
Normal Tactiek but2
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 52.3
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen uitstekend
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Chorchilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorchilo speelt de bal door. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GUNZER CF - teamgeist 0:1

3e minuut.
Martinussen verovert de bal door een tackle van achteren. Kragh-Jacobsen speelt de bal door. Modan met een sublieme pass. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GUNZER CF - teamgeist 0:2

9e minuut.
Kragh-Jacobsen onderschept slim de pass. Kragh-Jacobsen speelt de bal door. Czępiński is nu in balbezit. Czępiński geeft een hoge lob. Ratajczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Czępiński met de inworp. Chorchilo rent richting de bal. Chorchilo geeft een hoge lob. Ratajczyk springt en kopt de bal. Klungelig pakt Kragh de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Modan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ratajczyk kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GUNZER CF - teamgeist 0:3

15e minuut.
Smidsgaard rent richting de bal. Smidsgaard passt de bal met de wreef. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. Christian Andersen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Kragh-Jacobsen rent richting de bal. Kragh-Jacobsen passt de bal zonder na te denken. Modan bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan geeft een lange en hoge pass. Ratajczyk kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Modan rent richting de bal. Modan probeert naar een medespeler te passen. Smidsgaard is nu in balbezit. Smidsgaard schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brock de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Modan met een snelle inworp. Chorchilo geeft een hoge lob. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk geeft een lange en hoge pass. Christian Andersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Nicolaisen rent richting de bal. Nicolaisen probeert naar een medespeler te passen. Modan met een sublieme pass. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Christian Andersen trapt de bal weg. Czępiński kopt de bal weg. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard schiet op doel. Christian Andersen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GUNZER CF - teamgeist 0:4

28e minuut.
Czępiński met de inworp. Nicolaisen rent richting de bal. Chorchilo onderschept slim de pass. Chorchilo geeft een hoge lob. Ratajczyk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Birkedal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chorchilo is nu in balbezit. Chorchilo passt de bal met de wreef. Daar is Smidsgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smidsgaard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Birkedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkedal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ratajczyk de bal. Ratajczyk schiet op doel. Christian Andersen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GUNZER CF - teamgeist 0:5

36e minuut.
Birkedal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grønvald Jelstrup komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Czępiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Smidsgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chorchilo geeft de bal voor. Ratajczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GUNZER CF - teamgeist 0:6

40e minuut.
Czępiński speelt de bal door. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorchilo is nu in balbezit. Chorchilo geeft een hoge lob. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Modan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ratajczyk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Grønvald Jelstrup onderschept slim de pass. Chorchilo onderschept slim de pass. Chorchilo met een sublieme pass. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... Christian Andersen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Brock de bal. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUNZER CF 82%, teamgeist 18%.
GUNZER CF - teamgeist 0:6

48e minuut.
Macleod rent richting de bal. Chorchilo onderschept slim de pass. Chorchilo geeft een lange en hoge pass. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Martinussen is nu in balbezit. Martinussen passt de bal in één keer door. Kragh-Jacobsen rent richting de bal. Kragh-Jacobsen geeft de bal voor. Ratajczyk rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... Brock probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GUNZER CF - teamgeist 0:7

50e minuut.
Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czępiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czępiński geeft een hoge lob. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ratajczyk passt de bal in één keer door. Smidsgaard rent richting de bal. Chorchilo speelt de bal door. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GUNZER CF - teamgeist 0:8

56e minuut.
Martinussen is nu in balbezit. Martinussen met een sublieme pass. Czępiński is nu in balbezit. Czępiński geeft een hoge lob. Ratajczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GUNZER CF - teamgeist 0:9

58e minuut.
Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Modan de bal. Modan geeft een hoge lob. Smidsgaard krijgt zijn hoofd ertegen. Christian Andersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Chorchilo speelt de bal door. Smidsgaard heeft problemen om de bal te vangen. Smidsgaard passt de bal zonder na te denken. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Chorchilo speelt de bal door. Klungelig pakt Modan de bal. Modan met een sublieme pass. Smidsgaard heeft problemen om de bal te vangen. Smidsgaard schiet op doel. Christian Andersen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Chorchilo is nu in balbezit. Ratajczyk rent richting de bal. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard haalt uit met een fantastische trap. Christian Andersen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GUNZER CF - teamgeist 0:10

64e minuut.
Kragh kopt de bal weg. Modan is nu in balbezit. Modan geeft een hoge lob. Smidsgaard springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GUNZER CF - teamgeist 0:11

67e minuut.
Kragh-Jacobsen is nu in balbezit. Nicolaisen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kragh-Jacobsen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kragh-Jacobsen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ratajczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. Christian Andersen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GUNZER CF - teamgeist 0:12

70e minuut.
Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard rent richting de bal. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk schiet op doel. Brock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GUNZER CF - teamgeist 0:13

73e minuut.
Kragh-Jacobsen speelt de bal door. Chorchilo rent richting de bal. Chorchilo probeert naar een medespeler te passen. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. Kragh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Modan is nu in balbezit. Modan geeft de bal voor. Smidsgaard maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

77e minuut.
Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czępiński rent richting de bal. Czępiński probeert naar een medespeler te passen. Smidsgaard rent richting de bal. Smidsgaard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GUNZER CF - teamgeist 0:14

79e minuut.
Klungelig pakt Ratajczyk de bal. Ratajczyk passt de bal zonder na te denken. Smidsgaard heeft problemen om de bal te vangen. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GUNZER CF - teamgeist 0:15

80e minuut.
Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorchilo rent richting de bal. Chorchilo passt de bal zonder na te denken. Smidsgaard rent richting de bal. Smidsgaard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Christian Andersen trapt de bal weg. Modan met een sublieme pass. Klungelig pakt Ratajczyk de bal. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Smidsgaard geeft een lange en hoge pass. Kragh onderschept slim de pass. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. Christian Andersen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GUNZER CF - teamgeist 0:16

89e minuut.
Czępiński probeert naar een medespeler te passen. Brock rent richting de bal. Smidsgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Smidsgaard draait met de bal, schiet en ... Christian Andersen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUNZER CF 85%, teamgeist 15%.
GUNZER CF - teamgeist 0:16