Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hobro IK OLYMPIAKOS
Normal Tactiek 532
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 55.4
adequate Schieten formidable
good Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Sesma probeert naar een medespeler te passen. Kastberg is nu in balbezit. Kastberg met een sublieme pass. Giraud is nu in balbezit. Giraud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hobro IK - OLYMPIAKOS 0:1

2e minuut.
Mrozik speelt de bal door. Szieben bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrozik rent richting de bal. Szieben rent richting de bal. Szieben draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Szczepaniak kopt de bal weg. Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden passt de bal zonder na te denken. Giraud rent richting de bal. Giraud haalt uit met een fantastische trap. Niziałek bokst de bal weg.

6e minuut.
Koppel speelt de bal door. Lakatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roden krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Rytter is nu in balbezit. Rytter geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Keidel de bal onder controle te krijgen. Roden rent richting de bal. Roden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Keidel rent richting de bal. Roden verovert de bal door een tackle van achteren. Roden passt de bal zonder na te denken. Giraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hobro IK - OLYMPIAKOS 0:2

28e minuut.
Sesma met een sublieme pass. Roden rent richting de bal. Keidel speelt de bal door. Roden is nu in balbezit. Roden geeft de bal voor. Niziałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giraud bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Szieben is nu in balbezit. Sanchev verovert de bal door een tackle van achteren. Rabeira geeft een hoge lob. Giraud is nu in balbezit. Giraud schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Roden rent richting de bal. Roden passt de bal zonder na te denken. Giraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraud schiet op doel. Niziałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hobro IK - OLYMPIAKOS 0:3

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodrigo komt het veld opgelopen. Fontaine komt het veld opgelopen. Kuziak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hobro IK 68%, OLYMPIAKOS 32%.
Hobro IK - OLYMPIAKOS 0:3

50e minuut.
Kastberg passt de bal met de wreef. Rytter rent richting de bal. Rytter probeert naar een medespeler te passen. Giraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraud haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giraud bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roden geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Giraud krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Giraud geeft een hoge lob. Buchmanas rent richting de bal. Roden onderschept slim de pass. Roden schiet op doel. Niziałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hobro IK - OLYMPIAKOS 0:4

60e minuut.
Szczepaniak rent richting de bal. Sesma verovert de bal door een tackle van achteren. Sesma probeert naar een medespeler te passen. Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden geeft een hoge lob. Niziałek bokst de bal weg.

66e minuut.
Lakatos is nu in balbezit. Giraud verovert de bal door een tackle van achteren. Giraud met een sublieme pass. Roden is nu in balbezit. Roden schiet op doel. Niziałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Rodrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastberg verovert de bal door een tackle van achteren. Kastberg geeft de bal voor. Sperber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kastberg passt de bal zonder na te denken. Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden probeert naar een medespeler te passen. Giraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Niziałek speelt de bal door. Kastberg kopt de bal weg. Rytter met een sublieme pass. Giraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sesma met een sublieme pass. Roden is nu in balbezit. Roden passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roden de bal. Roden haalt uit met een fantastische trap. Niziałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giraud is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kastberg zal de hoekschop nemen. Giraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Roden probeert naar een medespeler te passen. Giraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytter met een sublieme pass. Roden heeft problemen om de bal te vangen. Roden schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hobro IK - OLYMPIAKOS 0:5

90e minuut.
Rytter kopt de bal weg. Daar is Lakatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraud is nu in balbezit. Giraud draait met de bal, schiet en ... Niziałek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hobro IK - OLYMPIAKOS 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hobro IK 73%, OLYMPIAKOS 27%.
Hobro IK - OLYMPIAKOS 0:6