Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lyng United Valhal
Normal Tactiek ADCAD-Knaldfald
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
18.3 gemiddelde waardering 50.8
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


5e minuut.
Søltoft verovert de bal door een tackle van achteren. Søltoft passt de bal zonder na te denken. Eg is nu in balbezit. Eg draait met de bal, schiet en ... Blixen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - Valhal 0:1

6e minuut.
Eg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendsen is nu in balbezit. Bendsen passt de bal in één keer door. Eg rent richting de bal. Eg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - Valhal 0:2

8e minuut.
Mølgaard passt de bal zonder na te denken. Olsen is nu in balbezit. Olsen passt de bal zonder na te denken. Eg probeert de bal aan de voet te houden. Eg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bendsen passt de bal met de wreef. Bering is nu in balbezit. Eg verovert de bal door een tackle van achteren. Eg draait met de bal, schiet en ... Blixen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - Valhal 0:3

15e minuut.
Skriver onderschept slim de pass. Skriver speelt de bal door. Dyhrberg is nu in balbezit. Sejr bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejr haalt uit met een fantastische trap. Blixen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Skriver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bendsen is nu in balbezit. Nøhr speelt de bal door. Eg rent richting de bal. Eg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Blixen met een harde bal richting middenveld. Søltoft kopt de bal weg. Daar is de Mylius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eg is nu in balbezit. Eg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kastberg heeft problemen om de bal te vangen. Olsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendsen onderschept slim de pass. Sejr bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - Valhal 0:4

22e minuut.
Skriver passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sejr de bal. Sejr passt de bal zonder na te denken. Eg is nu in balbezit. Eg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bendsen rent richting de bal. Søltoft heeft problemen om de bal te vangen. Søltoft geeft de bal voor. Eg is nu in balbezit. Eg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dyhrberg rent richting de bal. Bendsen onderschept slim de pass. Søltoft speelt de bal door. Eg rent richting de bal. Eg draait met de bal, schiet en ... Blixen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bendsen heeft problemen om de bal te vangen. Nøhr probeert naar een medespeler te passen. Søltoft probeert naar een medespeler te passen. Eg heeft problemen om de bal te vangen. Eg schiet op doel. Paal! Bering heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ravn bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejr verovert de bal door een tackle van achteren. Sejr probeert naar een medespeler te passen. Eg is nu in balbezit. Eg haalt uit met een fantastische trap. Blixen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Eg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skriver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amund rent richting de bal. Bendsen onderschept slim de pass. Bendsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Olsen probeert naar een medespeler te passen. Ravn bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejr verovert de bal door een tackle van achteren. Sejr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mihailov komt het veld opgelopen. Wangsøe komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyng United 85%, Valhal 15%.
Lyng United - Valhal 0:4

49e minuut.
Skriver met een snelle inworp. Nøhr met een sublieme pass. Bendsen heeft problemen om de bal te vangen. Wangsøe rent richting de bal. Wangsøe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kastberg trapt de bal weg van het doel. Skriver geeft de bal voor. Klungelig pakt Kastberg de bal. Eg rent richting de bal. Eg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Skriver speelt de bal door. Eg rent richting de bal. Eg draait met de bal, schiet en ... Kastberg verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bendsen is nu in balbezit. Bendsen haalt uit met een fantastische trap. Daar is Kastberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eg is nu in balbezit. Eg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - Valhal 0:5

56e minuut.
Søltoft probeert naar een medespeler te passen. Mihailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Skriver speelt de bal door. Wangsøe is nu in balbezit. Wangsøe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - Valhal 0:6

57e minuut.
Amund probeert naar een medespeler te passen. Ravn is nu in balbezit. Ravn passt de bal zonder na te denken. Daar is Eg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Blixen trapt de bal weg. Søltoft probeert de bal met de borst te controleren. Søltoft passt de bal zonder na te denken. Eg rent richting de bal. Eg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wangsøe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - Valhal 0:7

61e minuut.
Nøhr rent richting de bal. Søltoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Søltoft geeft een lange en hoge pass. Eg rent richting de bal. Eg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - Valhal 0:8

63e minuut.
Bering neemt vlug de vrije trap. Mølgaard controleert de bal met de borst. Nøhr probeert naar een medespeler te passen. Bendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendsen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Højrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Søltoft verovert de bal door een tackle van achteren. Søltoft met een sublieme pass. Bendsen heeft problemen om de bal te vangen. Bendsen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Skriver rent richting de bal. Skriver passt de bal zonder na te denken. Bendsen is nu in balbezit. Bendsen geeft een hoge lob. Eg bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - Valhal 0:9

69e minuut.
Bering speelt de bal door. Søltoft heeft problemen om de bal te vangen. Søltoft passt de bal zonder na te denken. Bendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Eg draait met de bal, schiet en ... Bering met een sublieme pass. de Mylius heeft problemen om de bal te vangen. Bendsen rent richting de bal. Bendsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - Valhal 0:10

77e minuut.
Kastberg met een harde bal richting middenveld. Skriver kopt de bal weg. Ravn heeft problemen om de bal te vangen. Wangsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangsøe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Nøhr speelt de bal door. Skriver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravn geeft een lange en hoge pass. Eg rent richting de bal. Eg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyng United 88%, Valhal 12%.
Lyng United - Valhal 0:10