Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ape recorder FC Nymark
352 Tactiek FRN3
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 58.4
good Schieten outstanding
good Passen excellent
good Verdedigen solid


5e minuut.
van den Keybus is nu in balbezit. Porkujan verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Imhasly. Imhasly krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Schaad passt de bal zonder na te denken. Iljadica is nu in balbezit. Iljadica probeert naar een medespeler te passen. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - FC Nymark 0:1

12e minuut.
Felkl geeft de bal voor. Schaad kopt de bal weg. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Imhasly bereikt de bal nog maar net als eerste. Imhasly passt de bal met de wreef. Schaad bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaad haalt uit met een fantastische trap. Abildgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - FC Nymark 0:2

16e minuut.
Imhasly met een sublieme pass. Reyman is nu in balbezit. Schaad bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaad haalt uit met een fantastische trap. Abildgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - FC Nymark 0:3

20e minuut.
Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu passt de bal zonder na te denken. Reyman is nu in balbezit. Schaad bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaad draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Felkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Felkl passt de bal met de wreef. Reyman met een sublieme pass. Lăzăroiu heeft problemen om de bal te vangen. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... Abildgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Imhasly is nu in balbezit. Imhasly met een sublieme pass. Felkl probeert naar een medespeler te passen. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... Abildgaard bokst de bal weg.

36e minuut.
Felkl probeert naar een medespeler te passen. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nagorkinas de bal onder controle te krijgen. Abildgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Iljadica is nu in balbezit. Iljadica passt de bal in één keer door. Reyman probeert naar een medespeler te passen. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - FC Nymark 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ape recorder 68%, FC Nymark 32%.
ape recorder - FC Nymark 0:4

48e minuut.
Imhasly probeert naar een medespeler te passen. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagorkinas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lăzăroiu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Iljadica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schaad krijgt zijn hoofd ertegen. Abildgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - FC Nymark 0:5

59e minuut.
Wulff kan de bal niet met de borst controleren. Iljadica bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wulff krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Someşan rent richting de bal. Someşan geeft een lange en hoge pass. Felkl kopt de bal weg. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Schaad krijgt zijn hoofd ertegen. Abildgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Imhasly geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lăzăroiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Abildgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - FC Nymark 0:6

68e minuut.
van den Keybus speelt de bal door. Iarca is nu in balbezit. Iarca geeft een lange en hoge pass. Schaad bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Felkl onderschept slim de pass. Felkl speelt de bal door. Schaad is nu in balbezit. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman haalt uit met een fantastische trap. Abildgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iljadica met een snelle inworp. Reyman rent richting de bal. Reyman geeft de bal voor. Schaad maakt een snoekduik en kopt de bal. Abildgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - FC Nymark 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ape recorder 62%, FC Nymark 38%.
ape recorder - FC Nymark 0:7