Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rido Falling Down
Normal Tactiek Victor III
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 51.9
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Klungelig pakt Wandal de bal. Tveskaeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveskaeg passt de bal zonder na te denken. Kirkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkegaard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Inworp. Melander zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holl bereikt de bal nog maar net als eerste. Holl geeft een lange en hoge pass. Patlatîi krijgt zijn hoofd ertegen. Trumiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alomar. Gattlen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brilli met een snel genomen vrije trap. Dubiţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dubiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - Falling Down 1:0

7e minuut.
Tălpaciu rent richting de bal. Tălpaciu probeert naar een medespeler te passen. Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattlen geeft een hoge lob. Apostolescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dubiţă passt de bal in één keer door. Negris heeft problemen om de bal te vangen. Negris passt de bal zonder na te denken. Dubiţă rent richting de bal. Dubiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Wandal rent richting de bal. Apostolescu begaat een overtreding. Wandal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wandal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Patlatîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlatîi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Holl bereikt de bal nog maar net als eerste. Holl passt de bal zonder na te denken. Trusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Patlatîi rent richting de bal. Patlatîi schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Dubiţă passt de bal in één keer door. Negris bereikt de bal nog maar net als eerste. Negris probeert naar een medespeler te passen. Dubiţă heeft problemen om de bal te vangen. Dubiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Patlatîi rent richting de bal. Patlatîi probeert naar een medespeler te passen. Tveskaeg speelt de bal door. Kirkegaard is nu in balbezit. Kirkegaard haalt uit met een fantastische trap. Trumiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Trusiak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wandal met de inworp. Tveskaeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveskaeg geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Zahiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahiu met een sublieme pass. Daar is Dubiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - Falling Down 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rido 48%, Falling Down 52%.
FC Rido - Falling Down 2:0

46e minuut.
Heinze komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Daar is Zirafi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tveskaeg met een sublieme pass. Patlatîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlatîi draait met de bal, schiet en ... Trumiński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

52e minuut.
Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlatîi onderschept slim de pass. Trusiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Patlatîi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kirkegaard neemt zijn aanloop. Trumiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kirkegaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirkegaard haalt uit met een fantastische trap. Trumiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - Falling Down 2:1

54e minuut.
Tveskaeg speelt de bal door. Heinze geeft de bal voor. Trusiak kopt de bal weg. Tveskaeg geeft een lange en hoge pass. Kirkegaard krijgt zijn hoofd ertegen. Trumiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rido - Falling Down 2:2

57e minuut.
Negris passt de bal in één keer door. Bugge controleert de bal met de borst. Dubiţă is nu in balbezit. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap. Ştefănuţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - Falling Down 3:2

58e minuut.
Holl speelt de bal door. Tveskaeg speelt de bal door. Patlatîi rent richting de bal. Patlatîi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rido - Falling Down 3:3

60e minuut.
Gattlen geeft een hoge lob. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugge legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Apostolescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dubiţă legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Heinze met de inworp. Holl bereikt de bal nog maar net als eerste. Brilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Holl verovert de bal door een tackle van achteren. Holl geeft de bal voor. Trumiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patlatîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlatîi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - Falling Down 3:4

74e minuut.
Zirafi heeft problemen om de bal te vangen. Tveskaeg is nu in balbezit. Tveskaeg passt de bal zonder na te denken. Kirkegaard heeft problemen om de bal te vangen. Kirkegaard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gaardsøe onderschept slim de pass. Gaardsøe speelt de bal door. Kirkegaard is nu in balbezit. Kirkegaard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - Falling Down 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rido 51%, Falling Down 49%.
FC Rido - Falling Down 3:5