Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna IF Rishøj IF
442 Tactiek 5-2-1-2 meet wb
58% Balbezit 42%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 54
solid Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Tychosen met een sublieme pass. MacPhee is nu in balbezit. Tymoshchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tymoshchuk schiet op doel. Piardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lenaerts is nu in balbezit. Lenaerts passt de bal zonder na te denken. Daar is Mohedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wangsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangsøe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tychosen is nu in balbezit. Tychosen passt de bal in één keer door. Hennessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk onderschept slim de pass. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Bak Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bak Nielsen probeert naar een medespeler te passen. Labancz speelt de bal door. Wangsøe is nu in balbezit. Wangsøe schiet op doel. Di Firenze bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - Rishøj IF 0:1

37e minuut.
Hennessey geeft de bal voor. Wangsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangsøe passt de bal in één keer door. Dengsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengsøe schiet op doel. Di Firenze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna IF 51%, Rishøj IF 49%.
Fortuna IF - Rishøj IF 0:1

52e minuut.
Wangsøe rent richting de bal. Dengsøe rent richting de bal. Wangsøe is nu in balbezit. Wangsøe schiet op doel. Di Firenze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

55e minuut.
Lenaerts is nu in balbezit. Bak Nielsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lenaerts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fechner met een snel genomen vrije trap. López Marcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Landers zijn tegenspeler op de grond. Landers krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Mohedo passt de bal in één keer door. Potro geeft een lange en hoge pass. Labancz kopt de bal weg. Wangsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangsøe draait met de bal, schiet en ... Di Firenze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Baldero geeft een hoge lob. Inworp. Dengsøe met de inworp. Labancz rent richting de bal. Labancz geeft de bal voor. Di Firenze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Wangsøe speelt de bal door. Baldero is nu in balbezit. Dengsøe verovert de bal door een tackle van achteren. Dengsøe draait met de bal, schiet en ... Di Firenze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dengsøe met een snelle inworp. Labancz geeft een lange en hoge pass. Wangsøe krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - Rishøj IF 0:2

75e minuut.
Daar is Labancz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labancz probeert naar een medespeler te passen. Dengsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangsøe rent richting de bal. Wangsøe haalt uit met een fantastische trap. Di Firenze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Tychosen probeert naar een medespeler te passen. Tymoshchuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacPhee. MacPhee krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Landers geeft de bal voor. Dengsøe kopt de bal weg. Daar is Wangsøe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wangsøe schiet op doel. Di Firenze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - Rishøj IF 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna IF 52%, Rishøj IF 48%.
Fortuna IF - Rishøj IF 0:3