Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dueclan Fc Udskud
352 Tactiek 4f dovenmid mir
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 52.4
zwak Schieten uitstekend
hopeloos Passen solide
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Dahl geeft een lange en hoge pass. Hedegaard is nu in balbezit. Hedegaard passt de bal in één keer door. Grønkær is nu in balbezit. Grønkær draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Soare maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dueclan - Fc Udskud 1:0

4e minuut.
Thystrup maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hensemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibenfeldt is nu in balbezit. Ibenfeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dueclan - Fc Udskud 1:1

6e minuut.
Møller Pedersen is nu in balbezit. Pedrun onderschept slim de pass. Pedrun passt de bal in één keer door. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann schiet op doel. Algreen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann haalt uit met een fantastische trap. Algreen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Møller Pedersen heeft problemen om de bal te vangen. Panicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicucci geeft de bal voor. Ibenfeldt krijgt zijn hoofd ertegen. Algreen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hedegaard speelt de bal door. Anatol geeft een hoge lob. Panicucci geeft de bal voor. Ibenfeldt is nu in balbezit. Ibenfeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dueclan - Fc Udskud 1:2

13e minuut.
Pedrun geeft een lange en hoge pass. Hensemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt schiet op doel. Greve probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Spargel geeft een hoge lob. Hensemann rent richting de bal. Ibenfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibenfeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dueclan - Fc Udskud 1:3

19e minuut.
Cramer rent richting de bal. Spargel verovert de bal door een tackle van achteren. Spargel speelt de bal door. Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Lykke rent richting de bal. Pedrun onderschept slim de pass. Pedrun met een sublieme pass. Ibenfeldt is nu in balbezit. Ibenfeldt haalt uit met een fantastische trap. Algreen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okking heeft problemen om de bal te vangen. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dueclan - Fc Udskud 1:4

24e minuut.
Doeltrap. Greve met een harde bal richting middenveld. Thystrup kopt de bal weg. Cramer heeft problemen om de bal te vangen. Pedrun geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doeltrap. Algreen trapt de bal weg van het doel. Pedrun kopt de bal weg. Hensemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hensemann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Algreen met een harde bal richting middenveld. Spargel kopt de bal weg. Klungelig pakt Okking de bal. Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dahl rent richting de bal. Pedrun verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrun speelt de bal door. Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dueclan - Fc Udskud 1:5

33e minuut.
Pedrun speelt de bal door. Hensemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hensemann passt de bal met de wreef. Ibenfeldt is nu in balbezit. Ibenfeldt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Stougaard geeft een hoge lob. Ibenfeldt kopt de bal weg. Hensemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hensemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dueclan - Fc Udskud 1:6

38e minuut.
Hensemann onderschept slim de pass. Hensemann passt de bal in één keer door. Okking rent richting de bal. Ibenfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Ibenfeldt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Algreen met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Cramer de bal. Panicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicucci geeft een lange en hoge pass. Hensemann krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dueclan 84%, Fc Udskud 16%.
Dueclan - Fc Udskud 1:6

48e minuut.
Thystrup is nu in balbezit. Spargel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Greve de bal. Ibenfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibenfeldt haalt uit met een fantastische trap. Algreen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dueclan - Fc Udskud 1:7

50e minuut.
Ibenfeldt onderschept slim de pass. Ibenfeldt geeft een hoge lob. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann haalt uit met een fantastische trap. Algreen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Spargel kopt de bal weg. Ibenfeldt heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ibenfeldt is nu in balbezit. Ibenfeldt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dueclan - Fc Udskud 1:8

56e minuut.
Hensemann is nu in balbezit. Panicucci rent richting de bal. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann haalt uit met een fantastische trap. Algreen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dueclan - Fc Udskud 1:9

58e minuut.
Ibenfeldt kopt de bal weg. Greve probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hensemann rent richting de bal. Hensemann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Greve met een sublieme pass. Spargel rent richting de bal. Spargel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ibenfeldt de bal. Ibenfeldt schiet op doel. Algreen bokst de bal weg.

64e minuut.
Spargel kopt de bal weg. Ibenfeldt is nu in balbezit. Ibenfeldt probeert naar een medespeler te passen. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dueclan - Fc Udskud 1:10

65e minuut.
Lykke probeert naar een medespeler te passen. Carlsen heeft problemen om de bal te vangen. Møller Pedersen is nu in balbezit. Hensemann onderschept slim de pass. Hensemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dueclan - Fc Udskud 1:11

68e minuut.
Panicucci onderschept slim de pass. Panicucci speelt de bal door. Thystrup probeert naar een medespeler te passen. Hensemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hensemann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Okking verovert de bal door een tackle van achteren. Greve rent richting de bal. Hensemann onderschept slim de pass. Hensemann schiet op doel. Algreen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dueclan - Fc Udskud 1:12

71e minuut.
Anatol probeert naar een medespeler te passen. Pedrun is nu in balbezit. Pedrun speelt de bal door. Klungelig pakt Hensemann de bal. Hensemann probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Panicucci is nu in balbezit. Panicucci passt de bal zonder na te denken. Hensemann rent richting de bal. Hensemann draait met de bal, schiet en ... Algreen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dueclan - Fc Udskud 1:13

75e minuut.
Spargel met de inworp. Panicucci geeft de bal voor. Algreen met een sublieme pass. Spargel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spargel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dahl heeft problemen om de bal te vangen. Panicucci probeert naar een medespeler te passen. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dueclan - Fc Udskud 1:14

79e minuut.
Thystrup speelt de bal door. Panicucci rent richting de bal. Panicucci probeert naar een medespeler te passen. Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt draait met de bal, schiet en ... Algreen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Greve onderschept slim de pass. Panicucci speelt de bal door. Hensemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hensemann draait met de bal, schiet en ... Algreen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dueclan - Fc Udskud 1:15

82e minuut.
Daar is Grønkær, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibenfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Hensemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibenfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibenfeldt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dueclan 75%, Fc Udskud 25%.
Dueclan - Fc Udskud 1:15