Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Schlurian Grün-Weiss Lainz
Attack Tactiek White Russian
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
37 gemiddelde waardering 50.1
adequate Schieten very good
adequate Passen very good
average Verdedigen good


2e minuut.
Poier passt de bal in één keer door. Gasselich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasselich passt de bal zonder na te denken. Lüdemann heeft problemen om de bal te vangen. Lüdemann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gambrinus met een sublieme pass. Huschels kopt de bal weg. Lüdemann rent richting de bal. Lüdemann haalt uit met een fantastische trap. Gambrinus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Schlurian - Grün-Weiss Lainz 0:1

10e minuut.
Huschels rent richting de bal. Huschels met een sublieme pass. Gasselich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gelsdorf de bal. Gelsdorf draait met de bal, schiet en ... Gambrinus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Schlurian - Grün-Weiss Lainz 0:2

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobras met de inworp. Hartono rent richting de bal. Hartono geeft een hoge lob. Pilati springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Früchtl is nu in balbezit. Früchtl passt de bal zonder na te denken. Huschels met een sublieme pass. Gelsdorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelsdorf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gelsdorf probeert de bal aan de voet te houden. Poier geeft een lange en hoge pass. Lüdemann is nu in balbezit. Lüdemann schiet op doel. Gambrinus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Tezalmaz neemt vlug de vrije trap. Lüdemann kopt de bal weg. Gelsdorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelsdorf draait met de bal, schiet en ... Gambrinus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Poier bereikt de bal nog maar net als eerste. Poier geeft de bal voor. Daar is Trbović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lüdemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüdemann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Petri bereikt de bal nog maar net als eerste. Petri passt de bal met de wreef. Huschels met een sublieme pass. Gelsdorf rent richting de bal. Gelsdorf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Schlurian 61%, Grün-Weiss Lainz 39%.
SV Schlurian - Grün-Weiss Lainz 0:2

58e minuut.
Lüdemann passt de bal zonder na te denken. Petri bereikt de bal nog maar net als eerste. Petri passt de bal zonder na te denken. Gelsdorf is nu in balbezit. Gelsdorf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gelsdorf kopt de bal weg. Früchtl controleert de bal met de borst. Lüdemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüdemann schiet op doel. Gambrinus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Schlurian - Grün-Weiss Lainz 0:3

71e minuut.
Poier bereikt de bal nog maar net als eerste. Poier speelt de bal door. Gasselich speelt de bal door. Lüdemann is nu in balbezit. Lüdemann schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SV Schlurian - Grün-Weiss Lainz 0:4

72e minuut.
Kupczyk komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voggenhuber komt het veld opgelopen. Obst komt het veld opgelopen. Köntös zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petri met een sublieme pass. Voggenhuber rent richting de bal. Voggenhuber schiet op doel. Gambrinus bokst de bal weg. Lüdemann rent richting de bal. Lüdemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Schlurian - Grün-Weiss Lainz 0:5

84e minuut.
Daar is Poier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poier passt de bal zonder na te denken. Gasselich probeert naar een medespeler te passen. Voggenhuber is nu in balbezit. Voggenhuber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Watral komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Buchwald geeft een hoge lob. Kristoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasselich onderschept slim de pass. Gasselich haalt uit met een fantastische trap. Gambrinus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Schlurian 62%, Grün-Weiss Lainz 38%.
SV Schlurian - Grün-Weiss Lainz 0:5