Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Austrian Black Knights Brisbane fc
ws Tactiek autobus
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 62.7
excellent Schieten excellent
solid Passen outstanding
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Krecikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krecikowski geeft de bal voor. Fröch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröch haalt uit met een fantastische trap. Tvildiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Brisbane fc 1:0

9e minuut.
Kochanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pflaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochanowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kochanowski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Pflaster raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pflaster kan niet meer verder spelen. Lesser komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Fröch passt de bal zonder na te denken. Lesser rent richting de bal. Florian begaat een overtreding. Lesser is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fröch komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kubitschek geeft een hoge lob. Fröch kopt de bal weg. Cigány controleert de bal met de borst. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Krecikowski is nu in balbezit. Krecikowski passt de bal zonder na te denken. Fröch bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fröch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fröch schiet op doel. Tvildiani bokst de bal weg.

27e minuut.
Lesser kopt de bal weg. Fröch is nu in balbezit. Bucerzan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bucerzan krijgt een gele kaart. Hirschberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Füllhorn komt het veld opgelopen. Fröch zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Brisbane fc 2:0

29e minuut.
Jaskóła met een sublieme pass. Fröch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesser rent richting de bal. Lesser haalt uit met een fantastische trap. Tvildiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Brisbane fc 3:0

32e minuut.
Parolari rent richting de bal. Parolari geeft een hoge lob. Fröch is nu in balbezit. Fröch draait met de bal, schiet en ... Tvildiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Brisbane fc 4:0

37e minuut.
Kubitschek onderschept slim de pass. Kubitschek probeert naar een medespeler te passen. Fröch is nu in balbezit. Fröch haalt uit met een fantastische trap. Tvildiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Brisbane fc 5:0

41e minuut.
Dönmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucerzan rent richting de bal. Bucerzan passt de bal met de wreef. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 60%, Brisbane fc 40%.
AFC Austrian Black Knights - Brisbane fc 5:0

47e minuut.
Dönmez onderschept slim de pass. Dönmez met een sublieme pass. Fröch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröch haalt uit met een fantastische trap. Tvildiani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Brisbane fc 6:0

58e minuut.
Kubitschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubitschek geeft de bal voor. Fröch rent richting de bal. Fröch haalt uit met een fantastische trap. Tvildiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Brisbane fc 7:0

66e minuut.
Parolari speelt de bal door. Fröch is nu in balbezit. Bucerzan rent richting de bal. Fröch onderschept slim de pass. Fröch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Vilhena onderschept slim de pass. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła speelt de bal door. Lesser rent richting de bal. Lesser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kubitschek verovert de bal door een tackle van achteren. Kubitschek geeft een lange en hoge pass. Fröch kopt de bal weg. Lesser is nu in balbezit. Lesser draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Klungelig pakt Parolari de bal. Bucerzan rent richting de bal. Fröch verovert de bal door een tackle van achteren. Fröch draait met de bal, schiet en ... Tvildiani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Brisbane fc 8:0

79e minuut.
Rutkowski is nu in balbezit. Dönmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dönmez geeft een hoge lob. Fröch rent richting de bal. Fröch haalt uit met een fantastische trap. Tvildiani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 62%, Brisbane fc 38%.
AFC Austrian Black Knights - Brisbane fc 8:0