Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Edelstahl Squadra Viola
heute mit wing Tactiek wurzel
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
59.7 gemiddelde waardering 57.7
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
uitstekend Verdedigen goed


9e minuut.
Golanko probeert naar een medespeler te passen. Fijał bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijał heeft problemen om de bal te vangen. Fijał geeft een hoge lob. Neslan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Votta stond buitenspel. Eichert maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daerden rent richting de bal. Daerden geeft een hoge lob. Neslan maakt een snoekduik en kopt de bal. Cottin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Klungelig pakt Eichert de bal. Nedorost geeft een lange en hoge pass. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ... Cottin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Zeiss passt de bal met de wreef. Wrockowiak heeft problemen om de bal te vangen. Panenka is nu in balbezit. Panenka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edelstahl - Squadra Viola 1:0

25e minuut.
Klosterhuber geeft de bal voor. Daar is Daerden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daerden geeft een lange en hoge pass. Neslan maakt een snoekduik en kopt de bal. Cottin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Edelstahl - Squadra Viola 1:1

28e minuut.
Kaser rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nedorost. Kaser is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. López Muñiz met een snel genomen vrije trap. Kaser maakt een snoekduik en kopt de bal. Stronach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Panenka rent richting de bal. Panenka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edelstahl - Squadra Viola 2:1

34e minuut.
Nedorost rent richting de bal. Nedorost passt de bal in één keer door. Fiala met een sublieme pass. Neslan is nu in balbezit. Neslan haalt uit met een fantastische trap. Cottin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Güneşoğlu speelt de bal door. Daar is López Muñiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Muñiz probeert naar een medespeler te passen. Panenka rent richting de bal. Panenka haalt uit met een fantastische trap. Stronach bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Edelstahl 58%, Squadra Viola 42%.
FC Edelstahl - Squadra Viola 2:1

46e minuut.
Kaser rent richting de bal. Kaser met een sublieme pass. Votta bereikt de bal nog maar net als eerste. Votta geeft een lange en hoge pass. Kaser maakt een snoekduik en kopt de bal. Stronach bokst de bal weg.

51e minuut.
López Muñiz geeft de bal voor. Wrockowiak kan de bal niet met de borst controleren. Kaser is nu in balbezit. Kaser schiet op doel. Stronach probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Zeiss passt de bal zonder na te denken. Panenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Panenka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panenka draait met de bal, schiet en ... Stronach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edelstahl - Squadra Viola 3:1

59e minuut.
Eichert kopt de bal weg. Klosterhuber is nu in balbezit. Klosterhuber met een sublieme pass. Neslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Neslan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Klaubauf passt de bal met de wreef. Daar is Güneşoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneşoğlu geeft een hoge lob. Panenka rent richting de bal. Panenka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Nedorost probeert naar een medespeler te passen. Klaubauf onderschept slim de pass. Neslan is nu in balbezit. Neslan haalt uit met een fantastische trap. Cottin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edelstahl - Squadra Viola 3:2

90e minuut.
Klaubauf speelt de bal door. Daar is López Muñiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Muñiz passt de bal met de wreef. Panenka rent richting de bal. Panenka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Edelstahl 39%, Squadra Viola 61%.
FC Edelstahl - Squadra Viola 3:2