Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vienna Maniacs Tirol United
442-1 Tactiek smv
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 59
good Schieten formidable
adequate Passen formidable
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Zollbrecht is nu in balbezit. Zollbrecht probeert naar een medespeler te passen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ... Wohlfahrt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Maniacs - Tirol United 0:1

6e minuut.
Mihliuc passt de bal zonder na te denken. Zollbrecht is nu in balbezit. Zollbrecht probeert naar een medespeler te passen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel. Wohlfahrt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Mihliuc rent richting de bal. Österreicher begaat een overtreding. Mihliuc raakt geblesseerd tijdens het duel. Ioanin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zollbrecht kopt de bal weg. Mihliuc speelt de bal door. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel. Wohlfahrt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap. Wohlfahrt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Maniacs - Tirol United 0:2

12e minuut.
Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc passt de bal zonder na te denken. Zollbrecht rent richting de bal. Zollbrecht geeft een lange en hoge pass. Lara maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Zollbrecht geeft de bal voor. Klinger is nu in balbezit. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mihliuc verovert de bal door een tackle van achteren. Mihliuc probeert naar een medespeler te passen. Zollbrecht is nu in balbezit. Zollbrecht geeft de bal voor. Lara maakt een snoekduik en kopt de bal. Wohlfahrt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Jakovina rent richting de bal. Jakovina probeert naar een medespeler te passen. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel. Wohlfahrt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Maniacs - Tirol United 0:3

25e minuut.
Jakovina geeft de bal voor. Zollbrecht kopt de bal weg. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel. Wohlfahrt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Maniacs - Tirol United 0:4

31e minuut.
Zollbrecht passt de bal zonder na te denken. Lara is nu in balbezit. Ofenmacher maakt een afschuwelijke overtreding. Ofenmacher krijgt een gele kaart. Lara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mihliuc neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lopes springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Maniacs - Tirol United 0:5

32e minuut.
Jakovina met een sublieme pass. Lopes rent richting de bal. Lopes passt de bal in één keer door. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Jakovina met een sublieme pass. Zollbrecht is nu in balbezit. Zollbrecht passt de bal zonder na te denken. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Speckmann is nu in balbezit. Mihliuc onderschept slim de pass. Mihliuc geeft een hoge lob. Lara rent richting de bal. Lara geeft de bal voor. Wohlfahrt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Mihliuc met een sublieme pass. Jung is nu in balbezit. Lara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lara krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Gržinić geeft een hoge lob. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes geeft een hoge lob. Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Jakovina geeft een lange en hoge pass. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ofenmacher. Lara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mihliuc neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Wohlfahrt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Klinger de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Maniacs - Tirol United 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Maniacs 73%, Tirol United 27%.
Vienna Maniacs - Tirol United 0:6

49e minuut.
Zollbrecht geeft een lange en hoge pass. Strohschneider kopt de bal weg. Jakovina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lopes de bal. Lopes geeft de bal voor. Wohlfahrt bokst de bal weg. Lara is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Maniacs - Tirol United 0:7

50e minuut.
Jakovina speelt de bal door. Zollbrecht rent richting de bal. Zollbrecht probeert naar een medespeler te passen. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jung probeert naar een medespeler te passen. Daar is Speckmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Maniacs - Tirol United 0:8

52e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Speckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara onderschept slim de pass. Lara draait met de bal, schiet en ... Wohlfahrt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Maniacs - Tirol United 0:9

54e minuut.
Lara haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Klinger de bal onder controle te krijgen. Zollbrecht is nu in balbezit. Zollbrecht geeft een hoge lob. Lara springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Maniacs - Tirol United 0:10

59e minuut.
Jakovina rent richting de bal. Jakovina passt de bal zonder na te denken. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ... Wohlfahrt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Ofenmacher onderschept slim de pass. Zollbrecht is nu in balbezit. Zollbrecht met een sublieme pass. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Jakovina is nu in balbezit. Jakovina geeft een lange en hoge pass. Lopes rent richting de bal. Lopes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Górny rent richting de bal. Jakovina probeert naar een medespeler te passen. Zollbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollbrecht heeft problemen om de bal te vangen. Zollbrecht haalt uit met een fantastische trap. Wohlfahrt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jakovina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lopes kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lara probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Maniacs - Tirol United 0:11

74e minuut.
Zollbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollbrecht probeert naar een medespeler te passen. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel. Wohlfahrt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Maniacs - Tirol United 0:12

76e minuut.
Ofenmacher geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zollbrecht met de inworp. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Jakovina verovert de bal door een tackle van achteren. Jakovina geeft een lange en hoge pass. Lara is nu in balbezit. Lopes rent richting de bal. Lopes schiet op doel. Wohlfahrt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihliuc met een snelle inworp. Zollbrecht rent richting de bal. Zollbrecht geeft een hoge lob. Lara maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Mihliuc passt de bal zonder na te denken. Daar is Zollbrecht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zollbrecht met een sublieme pass. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ... Wohlfahrt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Maniacs 80%, Tirol United 20%.
Vienna Maniacs - Tirol United 0:12