Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oyster Vienna Cardinals
hüttengaudi Tactiek success
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 65.7
outstanding Schieten outstanding
very good Passen outstanding
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Bausz speelt de bal door. Klungelig pakt Piszczek de bal. Piszczek met een sublieme pass. Babik is nu in balbezit. Babik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Doeltrap. Lamotte trapt de bal weg. May kopt de bal weg. Tobbler rent richting de bal. Tobbler schiet op doel. Kazanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Vienna Cardinals 1:0

7e minuut.
Exler geeft een lange en hoge pass. Tobbler controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Trefoloni maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Babik is nu in balbezit. Babik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Piszczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piszczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trefoloni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Deisler de bal. Babik is nu in balbezit. Babik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Trefoloni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bausz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bausz probeert naar een medespeler te passen. Babik is nu in balbezit. Babik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Piszczek de bal. Piszczek passt de bal zonder na te denken. Bausz is nu in balbezit. Bausz geeft een lange en hoge pass. Wyrobek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Untner geeft de bal voor. Bausz kopt de bal weg. Klungelig pakt Exler de bal. Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Babik bereikt de bal nog maar net als eerste. Exler rent richting de bal. Babik onderschept slim de pass. Babik draait met de bal, schiet en ... Lamotte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Oyster - Vienna Cardinals 1:1

28e minuut.
May passt de bal zonder na te denken. Kötél rent richting de bal. Kötél passt de bal met de wreef. Babik rent richting de bal. Babik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Piszczek probeert naar een medespeler te passen. Bausz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Babik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bausz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bausz schiet op doel. Lamotte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wyrobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Vienna Cardinals 1:2

34e minuut.
Cyll probeert naar een medespeler te passen. Burkhard rent richting de bal. Hand met een sublieme pass. Babik is nu in balbezit. Babik haalt uit met een fantastische trap. Lamotte bokst de bal weg.

38e minuut.
Piszczek rent richting de bal. Piszczek passt de bal in één keer door. Velinov probeert naar een medespeler te passen. Wyrobek rent richting de bal. Wyrobek schiet op doel. Lamotte bokst de bal weg.

39e minuut.
Bausz rent richting de bal. Bausz probeert naar een medespeler te passen. Babik bereikt de bal nog maar net als eerste. Babik draait met de bal, schiet en ... Lamotte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Vienna Cardinals 1:3

43e minuut.
Daar is Bausz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bausz passt de bal in één keer door. Trefoloni met een sublieme pass. Babik is nu in balbezit. Babik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 66%, Vienna Cardinals 34%.
FC Oyster - Vienna Cardinals 1:3

46e minuut.
Spârlea komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Trefoloni onderschept slim de pass. Piszczek is nu in balbezit. Piszczek passt de bal met de wreef. Babik is nu in balbezit. Babik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Babik is nu in balbezit. Babik schiet op doel. Spârlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Hand bereikt de bal nog maar net als eerste. Hand passt de bal in één keer door. Velinov met een sublieme pass. Babik is nu in balbezit. Babik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Cyll verovert de bal door een tackle van achteren. Cyll geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Überbacher de bal. Tobbler rent richting de bal. Tobbler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Trefoloni kopt de bal weg. Levy rent richting de bal. Levy met een sublieme pass. Cyll bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyll geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tobbler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobbler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Vienna Cardinals 2:3

63e minuut.
Untner bereikt de bal nog maar net als eerste. Untner geeft een lange en hoge pass. Wyrobek kopt de bal weg. Babik bereikt de bal nog maar net als eerste. Babik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Piszczek speelt de bal door. Babik rent richting de bal. Deisler bereikt de bal nog maar net als eerste. Babik verovert de bal door een tackle van achteren. Babik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Bausz speelt de bal door. Trefoloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Trefoloni passt de bal met de wreef. Babik bereikt de bal nog maar net als eerste. Babik haalt uit met een fantastische trap. Spârlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Deisler met een sublieme pass. Bausz geeft een hoge lob. Piszczek kopt de bal weg. Babik bereikt de bal nog maar net als eerste. Babik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Levy speelt de bal door. Untner geeft een hoge lob. Wyrobek rent richting de bal. Babik rent richting de bal. Babik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Überbacher passt de bal in één keer door. Bausz is nu in balbezit. Bausz probeert naar een medespeler te passen. Babik rent richting de bal. Babik schiet op doel. Spârlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Hand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bausz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bausz met een sublieme pass. Babik bereikt de bal nog maar net als eerste. Babik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 73%, Vienna Cardinals 27%.
FC Oyster - Vienna Cardinals 2:3