Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
5kyfall Football Club The AUTsiders
Avada-kadavra Tactiek Neu_Mitte_l
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
16 Doelpogingen 22
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
63.8 gemiddelde waardering 62.5
outstanding Schieten very good
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Šalina rent richting de bal. Rabiega verovert de bal door een tackle van achteren. Matevosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Matevosyan geeft een lange en hoge pass. Pajęcki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - The AUTsiders 1:0

4e minuut.
Iabanji passt de bal in één keer door. Daar is Haak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haak met een sublieme pass. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Matevosyan passt de bal met de wreef. Šalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalina passt de bal in één keer door. Rolfes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolfes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Haak probeert naar een medespeler te passen. Iabanji rent richting de bal. Ghillani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iabanji raakt geblesseerd tijdens het duel. Norger kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hidegkuti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Haak speelt de bal door. Nordahl speelt de bal door. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
5kyfall Football Club - The AUTsiders 1:1

22e minuut.
Rabiega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nordahl met een sublieme pass. Norger bereikt de bal nog maar net als eerste. Norger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - The AUTsiders 1:2

24e minuut.
Lafleur kopt de bal weg. Peszko met een sublieme pass. Haak heeft problemen om de bal te vangen. Haak geeft een lange en hoge pass. Norger maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - The AUTsiders 1:3

25e minuut.
Peszko geeft een lange en hoge pass. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghillani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ghillani krijgt een gele kaart. Iabanji is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iabanji neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - The AUTsiders 1:4

31e minuut.
Pajęcki haalt uit met een fantastische trap. Eggimann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rolfes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolfes schiet op doel. Bezjak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - The AUTsiders 2:4

33e minuut.
Haak speelt de bal door. Nordahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordahl passt de bal met de wreef. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - The AUTsiders 2:5

34e minuut.
Wallner is nu in balbezit. Pajęcki verovert de bal door een tackle van achteren. Eggimann is nu in balbezit. Rolfes verovert de bal door een tackle van achteren. Rolfes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nordahl passt de bal met de wreef. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji passt de bal zonder na te denken. Norger bereikt de bal nog maar net als eerste. Norger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Iabanji rent richting de bal. Ghillani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iabanji is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peszko met een snel genomen vrije trap. Iabanji springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Peszko kopt de bal weg. Klungelig pakt Nordahl de bal. Nordahl speelt de bal door. Daar is Norger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nordahl met een sublieme pass. Haak is nu in balbezit. Haak passt de bal met de wreef. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. Hidegkuti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5kyfall Football Club 63%, The AUTsiders 37%.
5kyfall Football Club - The AUTsiders 2:5

46e minuut.
Pajęcki speelt de bal door. Matevosyan is nu in balbezit. Matevosyan passt de bal in één keer door. Pajęcki is nu in balbezit. Pajęcki draait met de bal, schiet en ... Bezjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Nordahl is nu in balbezit. Nordahl geeft een lange en hoge pass. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji draait met de bal, schiet en ... Hidegkuti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Voigt verovert de bal door een tackle van achteren. Voigt passt de bal in één keer door. Walendziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordahl onderschept slim de pass. Nordahl haalt uit met een fantastische trap. Hidegkuti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Rolfes is nu in balbezit. Rolfes speelt de bal door. Šalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalina schiet op doel. Voigt probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Wallner geeft een lange en hoge pass. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghillani begaat een overtreding. Ghillani krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Haak passt de bal met de wreef. Iabanji rent richting de bal. Lafleur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iabanji is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haak wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iabanji geeft een lange en hoge pass. Norger is nu in balbezit. Norger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Haak speelt de bal door. Klungelig pakt Peszko de bal. Peszko met een sublieme pass. Nordahl is nu in balbezit. Nordahl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hidegkuti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - The AUTsiders 2:6

77e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zawadziłło zal de hoekschop nemen. Voigt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalina onderschept slim de pass. Šalina haalt uit met een fantastische trap. Bezjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - The AUTsiders 3:6

81e minuut.
Kaiser geeft een hoge lob. Buitenspel voor Iabanji. Goede buitenspelval van de verdediging. Lafleur maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rolfes is nu in balbezit. Rolfes draait met de bal, schiet en ... Bezjak bokst de bal weg.

83e minuut.
Eggimann rent richting de bal. Pajęcki verovert de bal door een tackle van achteren. Rolfes is nu in balbezit. Rolfes haalt uit met een fantastische trap. Bezjak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Haliti geeft een hoge lob. Buitenspel voor Pajęcki. Goede buitenspelval van de verdediging. Bezjak neemt vlug de vrije trap. Haak kopt de bal weg. Iabanji rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - The AUTsiders 3:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5kyfall Football Club 54%, The AUTsiders 46%.
5kyfall Football Club - The AUTsiders 3:7