Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Augarten Dead Bull Wien
Taktik 3 Tactiek Rinderwahn
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
48.2 gemiddelde waardering 59
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Stepanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Zallinger speelt de bal door. Zeilinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeilinger draait met de bal, schiet en ... Finstermann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Dead Bull Wien 0:1

5e minuut.
Zallinger probeert naar een medespeler te passen. Wenger probeert de bal met de borst te controleren. Wenger speelt de bal door. Zeilinger rent richting de bal. Zeilinger haalt uit met een fantastische trap. Finstermann bokst de bal weg.

6e minuut.
Maraver is nu in balbezit. Fritz onderschept slim de pass. Fritz passt de bal zonder na te denken. Zeilinger is nu in balbezit. Zeilinger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Zallinger geeft een lange en hoge pass. Lindek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeilinger rent richting de bal. Zeilinger draait met de bal, schiet en ... Finstermann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Dead Bull Wien 0:2

15e minuut.
Zeilinger speelt de bal door. Lindek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindek schiet op doel. Nijs probeert de bal aan de voet te houden. Finstermann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Quadros de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fritz neemt de hoekschop. Meißner krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Zallinger kopt de bal weg. Fritz met een sublieme pass. Meißner is nu in balbezit. Meißner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Zallinger geeft een lange en hoge pass. Lindek kopt de bal weg. Zeilinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeilinger schiet op doel. Finstermann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Dead Bull Wien 0:3

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hauser stond buitenspel. Zallinger maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sârbulescu kopt de bal weg. Christ speelt de bal door. Zeilinger rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Christ rent richting de bal. Christ speelt de bal door. Zeilinger rent richting de bal. Zeilinger schiet op doel. Finstermann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Dead Bull Wien 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Augarten 76%, Dead Bull Wien 24%.
SC Augarten - Dead Bull Wien 0:4

48e minuut.
Wenger is nu in balbezit. Wenger passt de bal in één keer door. Meißner is nu in balbezit. Meißner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Dead Bull Wien 0:5

50e minuut.
Zallinger met een sublieme pass. Christ is nu in balbezit. Christ speelt de bal door. Zeilinger rent richting de bal. Zeilinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Maraver controleert de bal met de borst. Maraver speelt de bal door. Gottlieb probeert de bal aan de voet te houden. Hauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauser haalt uit met een fantastische trap. Boyar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Wenger verovert de bal door een tackle van achteren. Wenger passt de bal met de wreef. Zallinger probeert naar een medespeler te passen. Zeilinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeilinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Nijs rent richting de bal. Meißner onderschept slim de pass. Meißner met een sublieme pass. Lindek rent richting de bal. Lindek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Hacker komt het veld opgelopen. Kumtepe komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Christ met de inworp. Zallinger speelt de bal door. Zeilinger is nu in balbezit. Zeilinger draait met de bal, schiet en ... Finstermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Meißner rent richting de bal. Lindek rent richting de bal. Zeilinger is nu in balbezit. Zeilinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Dead Bull Wien 0:6

80e minuut.
Meißner is nu in balbezit. Meißner passt de bal met de wreef. Zeilinger rent richting de bal. Zeilinger haalt uit met een fantastische trap. Finstermann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Dead Bull Wien 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Augarten 63%, Dead Bull Wien 37%.
SC Augarten - Dead Bull Wien 0:7