Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:25
  • Bekerwedstrijd: Austria Cup
  • Stadion: Cox Ground
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23109
FC COX LoopsAreBack
352 Tactiek loop4
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.1 gemiddelde waardering 65.4
good Schieten incredible
solid Passen outstanding
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Palma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Torvoll met een sublieme pass. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt draait met de bal, schiet en ... Mitriţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Roşca geeft een lange en hoge pass. Nam Việt maakt een snoekduik en kopt de bal. Urferer heeft problemen om de bal te vangen. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt draait met de bal, schiet en ... Mitriţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Palma kopt de bal weg. Ziegner heeft problemen om de bal te vangen. Ziegner speelt de bal door. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap. Mitriţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap. Mitriţă bokst de bal weg.

12e minuut.
Włodarczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sriyanon de bal. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - LoopsAreBack 0:1

13e minuut.
Nosović met een sublieme pass. Torvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Torvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Torvoll haalt uit met een fantastische trap. Mitriţă bokst de bal weg.

17e minuut.
Daar is Ziegner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nam Việt rent richting de bal. Sriyanon maakt een afschuwelijke overtreding. Sriyanon is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
Ziegner passt de bal met de wreef. Nam Việt rent richting de bal. Palma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palma krijgt een gele kaart. Nam Việt raakt geblesseerd tijdens het duel. Włodarczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nam Việt springt en kopt de bal. Mitriţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Roşca met een sublieme pass. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nam Việt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nam Việt schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca geeft een hoge lob. Nam Việt kopt de bal weg. Torvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Torvoll draait met de bal, schiet en ... Mitriţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Nosović kopt de bal weg. Daar is Ćmich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćmich geeft een lange en hoge pass. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC COX 70%, LoopsAreBack 30%.
FC COX - LoopsAreBack 0:1

49e minuut.
Ziegner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegner speelt de bal door. Nam Việt is nu in balbezit. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - LoopsAreBack 0:2

50e minuut.
Ziegner met een sublieme pass. Roşca is nu in balbezit. Roşca passt de bal zonder na te denken. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt draait met de bal, schiet en ... Mitriţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Raphael geeft een hoge lob. Urferer rent richting de bal. Villareal verovert de bal door een tackle van achteren. Villareal geeft een lange en hoge pass. Nam Việt krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - LoopsAreBack 0:3

59e minuut.
Villareal rent richting de bal. Villareal passt de bal zonder na te denken. Estrade is nu in balbezit. Torvoll onderschept slim de pass. Torvoll schiet op doel. Mitriţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Roşca passt de bal in één keer door. Ziegner heeft problemen om de bal te vangen. Ziegner speelt de bal door. Nam Việt is nu in balbezit. Nam Việt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ziegner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegner probeert naar een medespeler te passen. Palma is nu in balbezit. Nam Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Việt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ziegner geeft een hoge lob. Nam Việt krijgt zijn hoofd ertegen. Mitriţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - LoopsAreBack 0:4

75e minuut.
Ziegner passt de bal zonder na te denken. Nam Việt rent richting de bal. Palma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nam Việt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nam Việt zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - LoopsAreBack 0:5

76e minuut.
Villareal speelt de bal door. Nam Việt rent richting de bal. Torvoll rent richting de bal. Torvoll draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - LoopsAreBack 0:6

81e minuut.
Pasek geeft een lange en hoge pass. Nam Việt kopt de bal weg. Ziegner is nu in balbezit. Ziegner draait met de bal, schiet en ... Mitriţă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Palma passt de bal zonder na te denken. Włodarczyk rent richting de bal. Włodarczyk passt de bal met de wreef. Torvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Torvoll draait met de bal, schiet en ... Mitriţă bokst de bal weg. Ziegner geeft een hoge lob. Nam Việt probeert de bal met de borst te controleren. Torvoll rent richting de bal. Torvoll schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - LoopsAreBack 0:7

90e minuut.
Torvoll met een sublieme pass. Klungelig pakt Nam Việt de bal. Villareal probeert naar een medespeler te passen. Nam Việt is nu in balbezit. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap. Mitriţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC COX 70%, LoopsAreBack 30%.
FC COX - LoopsAreBack 0:7