Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Vodka Violet Boys F.C.
433 - 4 Tactiek COME ON YOU V.B.
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 74.7
solid Schieten brilliant
solid Passen outstanding
excellent Verdedigen incredible


3e minuut.
Korodowski onderschept slim de pass. Korodowski geeft een hoge lob. Inworp. Teixeira met een snelle inworp. Arroyos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Junkerich probeert naar een medespeler te passen. Cortez rent richting de bal. Cortez met een sublieme pass. Pora rent richting de bal. Pora haalt uit met een fantastische trap. Döbrögi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Arroyos geeft een lange en hoge pass. Cortez kopt de bal weg. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Violet Boys F.C. 0:1

27e minuut.
Aguado speelt de bal door. Cortez rent richting de bal. Cortez passt de bal in één keer door. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Polak passt de bal zonder na te denken. Jakiel met een sublieme pass. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez geeft een lange en hoge pass. Arroyos maakt een snoekduik en kopt de bal. Döbrögi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Teixeira met een snelle inworp. Galarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak verovert de bal door een tackle van achteren. Polak geeft de bal voor. Pora springt en kopt de bal. Döbrögi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Junkerich onderschept slim de pass. Junkerich passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cortez de bal. Cortez geeft een hoge lob. Arroyos krijgt zijn hoofd ertegen. Döbrögi bokst de bal weg.

44e minuut.
Junkerich is nu in balbezit. Junkerich geeft een hoge lob. Cortez kopt de bal weg. Arroyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyos haalt uit met een fantastische trap. Döbrögi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Vodka 81%, Violet Boys F.C. 19%.
Blue Vodka - Violet Boys F.C. 0:1

46e minuut.
Junkerich probeert naar een medespeler te passen. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora rent richting de bal. Pora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Pora passt de bal zonder na te denken. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez passt de bal zonder na te denken. Arroyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Cortez met een sublieme pass. Arroyos is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Giacco ... Strafschop! Arroyos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Arroyos kan niet meer verder spelen. Spirov komt het veld opgelopen. Pora neemt de penalty, wat een uithaal! Döbrögi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Violet Boys F.C. 0:2

57e minuut.
Şirinov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karahristov rent richting de bal. Jakiel verovert de bal door een tackle van achteren. Jakiel passt de bal zonder na te denken. Pora is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Junkerich neemt de hoekschop. Pora krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Junkerich passt de bal in één keer door. Şirinov verovert de bal door een tackle van achteren. Pora heeft problemen om de bal te vangen. Pora haalt uit met een fantastische trap. Döbrögi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Violet Boys F.C. 0:3

64e minuut.
Jakiel passt de bal zonder na te denken. Pora rent richting de bal. Spirov is nu in balbezit. Spirov haalt uit met een fantastische trap. Döbrögi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Violet Boys F.C. 0:4

68e minuut.
Karahristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakiel verovert de bal door een tackle van achteren. Jakiel geeft een lange en hoge pass. Spirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Wesely kopt de bal weg. Polak geeft een hoge lob. Cortez kopt de bal weg. Spirov is nu in balbezit. Spirov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pora is nu in balbezit. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez speelt de bal door. Pora is nu in balbezit. Pora haalt uit met een fantastische trap. Döbrögi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Spirov speelt de bal door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez speelt de bal door. Pora heeft problemen om de bal te vangen. Pora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Vodka 74%, Violet Boys F.C. 26%.
Blue Vodka - Violet Boys F.C. 0:4