Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feijahoat Rottenmann FC Meniskuskicker
343 aussen weit Tactiek 5122wingeng
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 68.3
very good Schieten incredible
good Passen outstanding
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Feiersinger rent richting de bal. Feiersinger geeft een hoge lob. Feuerbrand rent richting de bal. Feuerbrand geeft een hoge lob. Yekpare springt en kopt de bal. Vojković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vargas springt en kopt de bal. Paal!

5e minuut.
Priceputu bereikt de bal nog maar net als eerste. Priceputu geeft een hoge lob. Dustl rent richting de bal. Dustl geeft de bal voor. Yekpare springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Heitzinger rent richting de bal. Heitzinger geeft een hoge lob. Yekpare kopt de bal weg. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Vojković bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Meniskuskicker 0:1

11e minuut.
Jungnickel kopt de bal weg. Feuerbrand met een sublieme pass. Yekpare is nu in balbezit. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Vojković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yekpare bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekpare geeft de bal voor. Vargas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Meniskuskicker 0:2

14e minuut.
Inworp. Dustl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feuerbrand met een sublieme pass. Heitzinger is nu in balbezit. Heitzinger geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Feuerbrand passt de bal zonder na te denken. Dustl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dustl geeft de bal voor. Vargas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Meniskuskicker 0:3

17e minuut.
Daar is Hessel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hessel met een sublieme pass. Vargas is nu in balbezit. Vargas draait met de bal, schiet en ... Jungnickel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gottlob is nu in balbezit. Gottlob probeert naar een medespeler te passen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekpare bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekpare draait met de bal, schiet en ... Vojković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Dustl is nu in balbezit. Dustl speelt de bal door. Vargas is nu in balbezit. Vargas draait met de bal, schiet en ... Vojković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Meniskuskicker 0:4

23e minuut.
Klungelig pakt Dustl de bal. Dustl geeft een lange en hoge pass. Yekpare is nu in balbezit. Yekpare schiet op doel. Vojković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Meniskuskicker 0:5

25e minuut.
Vargas passt de bal met de wreef. Yekpare bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel. Vojković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Meniskuskicker 0:6

27e minuut.
Schnapsdrossel is nu in balbezit. Gottlob onderschept slim de pass. Gottlob geeft de bal voor. Daar is Yekpare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yekpare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Dragomirov verovert de bal door een tackle van achteren. Heitzinger met een sublieme pass. Dustl is nu in balbezit. Dustl geeft een lange en hoge pass. Yekpare maakt een snoekduik en kopt de bal. Vojković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Yekpare is nu in balbezit. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekpare bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekpare schiet op doel. Vojković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Meniskuskicker 0:7

31e minuut.
Daar is Dragomirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nepomuceno rent richting de bal. Nepomuceno passt de bal met de wreef. Dustl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dustl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Feuerbrand speelt de bal door. Dustl rent richting de bal. Dustl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Vargas rent richting de bal. Vargas geeft een lange en hoge pass. Yekpare rent richting de bal. Yekpare schiet op doel. Vojković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Meniskuskicker 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feijahoat Rottenmann 78%, FC Meniskuskicker 22%.
Feijahoat Rottenmann - FC Meniskuskicker 0:8

46e minuut.
Mutzel komt het veld opgelopen. Hinterleitner komt het veld opgelopen. Tündik komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Dustl kopt de bal weg. Rohn is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vargas. Vargas krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Mutzel onderschept slim de pass. Mutzel geeft een lange en hoge pass. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Vojković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Meniskuskicker 0:9

53e minuut.
Dustl geeft een hoge lob. Jungnickel kopt de bal weg. Eichhammer heeft problemen om de bal te vangen. Feuerbrand geeft een lange en hoge pass. Vargas maakt een snoekduik en kopt de bal. Vojković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yekpare is nu in balbezit. Yekpare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Meniskuskicker 0:10

54e minuut.
Hessel verovert de bal door een tackle van achteren. Hessel met een sublieme pass. Klungelig pakt Dustl de bal. Dustl geeft een lange en hoge pass. Vargas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yekpare rent richting de bal. Yekpare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Meniskuskicker 0:11

56e minuut.
Yekpare kopt de bal weg. Feiersinger heeft problemen om de bal te vangen. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Meniskuskicker 0:12

59e minuut.
Hessel verovert de bal door een tackle van achteren. Dustl rent richting de bal. Dustl geeft een lange en hoge pass. Vargas krijgt zijn hoofd ertegen. Vojković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Meniskuskicker 0:13

66e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas geeft een lange en hoge pass. Dustl rent richting de bal. Dustl geeft een lange en hoge pass. Yekpare krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel. Vojković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Meniskuskicker 0:14

69e minuut.
Doeltrap. Vojković trapt de bal weg. Klungelig pakt Feuerbrand de bal. Feuerbrand geeft een lange en hoge pass. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dustl zal de hoekschop nemen. Yekpare maakt een snoekduik en kopt de bal. Vojković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stich is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Stich trapt de bal weg. Hessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hessel passt de bal in één keer door. Yekpare bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekpare schiet op doel. Vojković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Mutzel rent richting de bal. Mutzel passt de bal met de wreef. Feuerbrand is nu in balbezit. Feuerbrand geeft een lange en hoge pass. Vargas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Schnapsdrossel stond buitenspel. Hinterleitner maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dustl controleert de bal met de borst. Dustl geeft een lange en hoge pass. Yekpare maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Feuerbrand verovert de bal door een tackle van achteren. Feuerbrand probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dustl de bal. Dustl geeft een lange en hoge pass. Vargas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yekpare bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekpare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Meniskuskicker 0:15

75e minuut.
Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Dustl rent richting de bal. Dustl geeft de bal voor. Vargas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Meniskuskicker 0:16

80e minuut.
Hessel geeft de bal voor. Dustl is nu in balbezit. Dustl passt de bal zonder na te denken. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hessel onderschept slim de pass. Hessel geeft de bal voor. Dustl kopt de bal weg. Dustl is nu in balbezit. Dustl geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Daar is Rohn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feuerbrand is nu in balbezit. Feuerbrand passt de bal in één keer door. Yekpare bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekpare draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Schnapsdrossel schiet op doel. Nepomuceno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stich zal de hoekschop nemen. Mann krijgt zijn hoofd ertegen. Tündik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Dragomirov neemt vlug de vrije trap. Dustl is nu in balbezit. Dustl geeft de bal voor. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Meniskuskicker 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feijahoat Rottenmann 70%, FC Meniskuskicker 30%.
Feijahoat Rottenmann - FC Meniskuskicker 0:17