Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kickers Offerdal Finnpauver
Libero Tactiek Finnpauver
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 51.4
matig Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Francesi verovert de bal door een tackle van achteren. Francesi speelt de bal door. Hurtado rent richting de bal. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Åsenheim de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Drzymont geeft een hoge lob. Francesi kopt de bal weg. Klungelig pakt Åsenheim de bal. Hurtado rent richting de bal. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. Walter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Walter met een harde bal richting middenveld. Hurtado kopt de bal weg. Francesi rent richting de bal. Francesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Apostolescu met een snelle inworp. Eötvös is nu in balbezit. Eötvös passt de bal in één keer door. Francesi is nu in balbezit. Francesi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Francesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Öhrlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesi onderschept slim de pass. Francesi draait met de bal, schiet en ... Walter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Finnpauver 0:1

33e minuut.
Makai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ernstsson rent richting de bal. Apostolescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Apostolescu krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Sälle geeft de bal voor. Francesi rent richting de bal. Åsenheim is nu in balbezit. Francesi onderschept slim de pass. Francesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Makai passt de bal met de wreef. Hurtado is nu in balbezit. Öhrlund probeert naar een medespeler te passen. Francesi rent richting de bal. Francesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gorig geeft een hoge lob. Sälle is nu in balbezit. Hurtado onderschept slim de pass. Hurtado draait met de bal, schiet en ... Francesi krijgt zijn hoofd ertegen. Walter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Offerdal 71%, Finnpauver 29%.
Kickers Offerdal - Finnpauver 0:1

46e minuut.
Jonevret komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Hurtado heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Åsenheim. Hurtado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eötvös zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Francesi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Jonevret met een sublieme pass. Francesi kopt de bal weg. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Kuperus de bal. Kuperus probeert naar een medespeler te passen. Francesi rent richting de bal. Francesi haalt uit met een fantastische trap. Jonevret werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Finnpauver 0:2

56e minuut.
Apostolescu passt de bal zonder na te denken. Axell is nu in balbezit. Francesi verovert de bal door een tackle van achteren. Francesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Finnpauver 0:3

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Last komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Francesi is nu in balbezit. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado draait met de bal, schiet en ... Jonevret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Finnpauver 0:4

72e minuut.
Sälle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makai is nu in balbezit. Makai passt de bal zonder na te denken. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Doeltrap. Musköt komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Öhrlund is nu in balbezit. Öhrlund passt de bal met de wreef. Rosin is nu in balbezit. Francesi verovert de bal door een tackle van achteren. Francesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Finnpauver 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Offerdal 61%, Finnpauver 39%.
Kickers Offerdal - Finnpauver 0:5