Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Saints Racti F.C.
Normal Tactiek 4-4-2 stretto
28% Balbezit 72%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 60
6 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 59.9
poor Schieten outstanding
poor Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen very good


2e minuut.
do Brasil met een sublieme pass. Jonathansson speelt de bal door. Tomur speelt de bal door. Wouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Saints - Racti F.C. 0:1

4e minuut.
Orre probeert naar een medespeler te passen. Steffensson rent richting de bal. Steffensson passt de bal met de wreef. Wouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Saints - Racti F.C. 0:2

6e minuut.
do Brasil speelt de bal door. Tomur rent richting de bal. Tomur passt de bal zonder na te denken. Wouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Korsberg trapt de bal weg. Tomur kopt de bal weg. Revahl heeft problemen om de bal te vangen. Wouda rent richting de bal. Wouda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Saints - Racti F.C. 0:3

9e minuut.
Zacke met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Jonathansson passt de bal in één keer door. Orre is nu in balbezit. Orre passt de bal in één keer door. Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Steffensson rent richting de bal. Korsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson verovert de bal door een tackle van achteren. Steffensson schiet op doel. Erlandsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Saints - Racti F.C. 0:4

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Erlandsson trapt de bal weg van het doel. Tomur kopt de bal weg. Wouda rent richting de bal. Wouda schiet op doel. Erlandsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Saints - Racti F.C. 0:5

17e minuut.
Tomur kopt de bal weg. Wouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson rent richting de bal. Steffensson schiet op doel. Erlandsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Saints - Racti F.C. 0:6

18e minuut.
Tomur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomur passt de bal zonder na te denken. Wouda rent richting de bal. Wouda haalt uit met een fantastische trap. Liv probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Orre neemt de hoekschop. Steffensson krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Steffensson rent richting de bal. Steffensson passt de bal in één keer door. Jonathansson probeert naar een medespeler te passen. Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Saints - Racti F.C. 0:7

21e minuut.
Korsberg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Orre met de inworp. Steffensson is nu in balbezit. Steffensson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Orre met een sublieme pass. do Brasil rent richting de bal. do Brasil passt de bal in één keer door. Steffensson is nu in balbezit. Steffensson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Saints - Racti F.C. 0:8

25e minuut.
Edholm speelt de bal door. Klungelig pakt Wiman de bal. Edholm is nu in balbezit. Wouda verovert de bal door een tackle van achteren. Wouda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Saints - Racti F.C. 0:9

31e minuut.
Bustersson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jonathansson rent richting de bal. Jonathansson passt de bal zonder na te denken. Steffensson is nu in balbezit. Steffensson schiet op doel. Erlandsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tomur kopt de bal weg. Wouda is nu in balbezit. Wouda passt de bal met de wreef. Steffensson rent richting de bal. Steffensson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Wouda passt de bal met de wreef. do Brasil is nu in balbezit. do Brasil speelt de bal door. Steffensson rent richting de bal. Steffensson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Saints - Racti F.C. 0:10

34e minuut.
Wouda rent richting de bal. Ravelli begaat een overtreding. Wouda raakt geblesseerd tijdens het duel. Jonathansson met een snel genomen vrije trap. Steffensson kopt de bal weg. Klungelig pakt do Brasil de bal. Wouda is nu in balbezit. Wouda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zacke geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orre met een snelle inworp. Steffensson rent richting de bal. Steffensson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Liv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Saints - Racti F.C. 0:11

38e minuut.
Edholm probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steffensson rent richting de bal. Steffensson schiet op doel. Erlandsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Wouda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wouda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kudo speelt de bal door. Tomur met een sublieme pass. Revahl is nu in balbezit. Wouda verovert de bal door een tackle van achteren. Wouda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Saints 88%, Racti F.C. 12%.
Los Saints - Racti F.C. 0:11

47e minuut.
Korsberg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Orre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Moberg kopt de bal weg. Orre is nu in balbezit. Orre probeert naar een medespeler te passen. Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson haalt uit met een fantastische trap. Paal!

51e minuut.
Steffensson is nu in balbezit. Steffensson geeft een lange en hoge pass. Wouda rent richting de bal. Wouda schiet op doel. Erlandsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Saints - Racti F.C. 0:12

54e minuut.
Zacke probeert naar een medespeler te passen. Orre rent richting de bal. Orre geeft een hoge lob. Wouda is nu in balbezit. Wouda haalt uit met een fantastische trap. Erlandsson bokst de bal weg. Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Saints - Racti F.C. 0:13

56e minuut.
Orre heeft problemen om de bal te vangen. Orre geeft een hoge lob. Tomur bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Wouda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wouda haalt uit met een fantastische trap. Erlandsson bokst de bal weg.

58e minuut.
Edholm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. do Brasil met een sublieme pass. Steffensson rent richting de bal. Steffensson haalt uit met een fantastische trap. Erlandsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Saints - Racti F.C. 0:14

58e minuut.
Edholm bereikt de bal nog maar net als eerste. do Brasil rent richting de bal. do Brasil probeert naar een medespeler te passen. Steffensson is nu in balbezit. Steffensson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Erlandsson trapt de bal weg. Tomur kopt de bal weg. Wouda is nu in balbezit. Wouda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Daar is Steffensson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steffensson geeft de bal voor. Wouda is nu in balbezit. Wouda haalt uit met een fantastische trap. Erlandsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Orre rent richting de bal. Met opzet legt Zacke zijn tegenspeler op de grond. Orre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orre zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wouda is nu in balbezit. Wouda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Liv probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tomur neemt de hoekschop. Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Saints - Racti F.C. 0:15

74e minuut.
Tomur passt de bal in één keer door. Orre is nu in balbezit. Orre passt de bal zonder na te denken. Steffensson is nu in balbezit. Steffensson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Erlandsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Hammarhjärta kopt de bal weg. Orre rent richting de bal. Orre probeert naar een medespeler te passen. Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ravelli met een sublieme pass. Moberg is nu in balbezit. Moberg probeert naar een medespeler te passen. Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Saints - Racti F.C. 0:16

81e minuut.
Erlandsson met een harde bal richting middenveld. Tomur kan de bal niet met de borst controleren. Tomur probeert naar een medespeler te passen. Wouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wouda heeft problemen om de bal te vangen. Wouda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tomur passt de bal in één keer door. do Brasil rent richting de bal. do Brasil passt de bal zonder na te denken. Wouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Daar is Zacke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orre bereikt de bal nog maar net als eerste. Orre met een sublieme pass. Wouda heeft problemen om de bal te vangen. Wouda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korsberg rent richting de bal. Steffensson verovert de bal door een tackle van achteren. Steffensson draait met de bal, schiet en ... Erlandsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Saints - Racti F.C. 0:17

86e minuut.
Wouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelli rent richting de bal. Wouda onderschept slim de pass. Steffensson is nu in balbezit. Steffensson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Liv rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tomur neemt de hoekschop. Steffensson is nu in balbezit. Steffensson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Saints - Racti F.C. 0:18

87e minuut.
Edholm speelt de bal door. Klungelig pakt Wiman de bal. Steffensson rent richting de bal. Steffensson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tomur met een sublieme pass. Wouda heeft problemen om de bal te vangen. Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson haalt uit met een fantastische trap. Erlandsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Saints 90%, Racti F.C. 10%.
Los Saints - Racti F.C. 0:18