Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A16 FC IK Nordia
Normal Tactiek back2
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 54.9
weak Schieten outstanding
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen excellent


7e minuut.
Cronkvist met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zapiec met een snelle inworp. Rivillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivillos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Damnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - IK Nordia 0:1

8e minuut.
Kilar heeft problemen om de bal te vangen. Kilar geeft een lange en hoge pass. Rivillos probeert naar een medespeler te passen. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - IK Nordia 0:2

11e minuut.
García Escudero verovert de bal door een tackle van achteren. García Escudero speelt de bal door. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bodin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rivillos met een snelle inworp. García Escudero probeert naar een medespeler te passen. Rivillos rent richting de bal. Rivillos geeft een hoge lob. Drywa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - IK Nordia 0:3

15e minuut.
Kilar met een snelle inworp. García Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. García Escudero passt de bal in één keer door. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Wastå bereikt de bal nog maar net als eerste. Wastå probeert naar een medespeler te passen. Kilar speelt de bal door. Drywa rent richting de bal. Drywa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - IK Nordia 0:4

19e minuut.
Klungelig pakt Ängkvist de bal. Rivillos is nu in balbezit. Rivillos passt de bal met de wreef. Damnik rent richting de bal. Damnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - IK Nordia 0:5

21e minuut.
Łoszek probeert naar een medespeler te passen. Kilar rent richting de bal. Kilar passt de bal zonder na te denken. Damnik is nu in balbezit. Damnik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Rivillos passt de bal zonder na te denken. Kilar rent richting de bal. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Drywa is nu in balbezit. Drywa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kilar kopt de bal weg. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - IK Nordia 0:6

29e minuut.
Damnik haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Ängkvist de bal. Damnik rent richting de bal. Damnik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bodin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
García Escudero passt de bal met de wreef. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa met een sublieme pass. Daar is Damnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - IK Nordia 0:7

36e minuut.
Rivillos rent richting de bal. Rivillos passt de bal in één keer door. Damnik rent richting de bal. Drywa is nu in balbezit. Drywa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - IK Nordia 0:8

38e minuut.
Strindberg probeert naar een medespeler te passen. Rivillos heeft problemen om de bal te vangen. Rivillos speelt de bal door. Drywa is nu in balbezit. Drywa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - IK Nordia 0:9

39e minuut.
Drywa controleert de bal met de borst. Sonnvik is nu in balbezit. Damnik rent richting de bal. Drywa is nu in balbezit. Drywa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rivillos kopt de bal weg. Damnik heeft problemen om de bal te vangen. Damnik speelt de bal door. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Inworp. Zapiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivillos met een sublieme pass. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - IK Nordia 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A16 FC 80%, IK Nordia 20%.
A16 FC - IK Nordia 0:10

47e minuut.
Daar is Kilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilar geeft de bal voor. Klungelig pakt Drywa de bal. Drywa draait met de bal, schiet en ... Strindberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Forsberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damnik is nu in balbezit. Damnik schiet op doel. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Wiman geeft een hoge lob. Wastå rent richting de bal. Wastå geeft de bal voor. Damnik is nu in balbezit. Damnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Drywa is nu in balbezit. Drywa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - IK Nordia 0:11

51e minuut.
García Escudero passt de bal met de wreef. Rivillos is nu in balbezit. Cronkvist met een sublieme pass. Damnik is nu in balbezit. Damnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Wastå speelt de bal door. Kilar is nu in balbezit. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - IK Nordia 0:12

55e minuut.
Rivillos rent richting de bal. Rivillos met een sublieme pass. Drywa is nu in balbezit. Drywa haalt uit met een fantastische trap. Strindberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - IK Nordia 0:13

57e minuut.
Wiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Kilar met een sublieme pass. Drywa is nu in balbezit. Drywa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kilar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Damnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rivillos kopt de bal weg. Damnik heeft problemen om de bal te vangen. Cronkvist rent richting de bal. Damnik verovert de bal door een tackle van achteren. Damnik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Drywa is nu in balbezit. Drywa schiet op doel. Strindberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - IK Nordia 0:14

61e minuut.
García Escudero speelt de bal door. Kilar is nu in balbezit. Kilar passt de bal in één keer door. Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Łoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszek probeert naar een medespeler te passen. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Damnik rent richting de bal. Damnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zapiec speelt de bal door. Rivillos rent richting de bal. Rivillos passt de bal zonder na te denken. Drywa is nu in balbezit. Drywa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bodin probeert de bal met de borst te controleren. Bodin met een sublieme pass. Drywa rent richting de bal. Drywa haalt uit met een fantastische trap. Strindberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - IK Nordia 0:15

67e minuut.
Zapiec probeert naar een medespeler te passen. Drywa rent richting de bal. Drywa passt de bal zonder na te denken. Damnik is nu in balbezit. Damnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cronkvist is nu in balbezit. Rivillos verovert de bal door een tackle van achteren. Rivillos passt de bal zonder na te denken. Damnik heeft problemen om de bal te vangen. Damnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - IK Nordia 0:16

75e minuut.
García Escudero passt de bal met de wreef. Kilar heeft problemen om de bal te vangen. Kilar passt de bal met de wreef. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bodin geeft de bal voor. Zapiec rent richting de bal. Zapiec passt de bal zonder na te denken. Damnik heeft problemen om de bal te vangen. Damnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Strindberg trapt de bal weg. Rivillos kopt de bal weg. Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik haalt uit met een fantastische trap. Strindberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drywa is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Wiman kopt de bal weg. Klungelig pakt Kilar de bal. Kilar geeft een lange en hoge pass. Damnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - IK Nordia 0:17

80e minuut.
García Escudero passt de bal in één keer door. Rivillos rent richting de bal. Rivillos probeert naar een medespeler te passen. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Drywa is nu in balbezit. Wiman onderschept slim de pass. Kilar onderschept slim de pass. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa haalt uit met een fantastische trap. Strindberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Everts probeert de bal aan de voet te houden. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar geeft een lange en hoge pass. Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
García Escudero verovert de bal door een tackle van achteren. García Escudero speelt de bal door. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa geeft een lange en hoge pass. Damnik rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A16 FC 83%, IK Nordia 17%.
A16 FC - IK Nordia 0:17