Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trissen FC Nova
343 Tactiek Come as you are
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26 gemiddelde waardering 42.8
matig Schieten solide
slecht Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Klungelig pakt Wehrli de bal. Wehrli geeft een lange en hoge pass. Lövgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ruuska geeft een lange en hoge pass. Wehrli geeft de bal voor. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári draait met de bal, schiet en ... Martinsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trissen FC - Nova 0:1

14e minuut.
Stolić kopt de bal weg. Milanov is nu in balbezit. Milanov passt de bal zonder na te denken. Szathmári controleert de bal met de borst. Szathmári haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Ossowski rent richting de bal. Ossowski geeft de bal voor. Szathmári kopt de bal weg. Daar is Lövgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lövgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trissen FC - Nova 0:2

18e minuut.
Höjer geeft een lange en hoge pass. Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec probeert naar een medespeler te passen. Szathmári rent richting de bal. Szathmári haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Szathmári heeft problemen om de bal te vangen. Szathmári passt de bal in één keer door. Lövgren heeft problemen om de bal te vangen. Lövgren haalt uit met een fantastische trap. Martinsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trissen FC - Nova 0:3

24e minuut.
Lövgren is nu in balbezit. Dageby rent richting de bal. Lövgren verovert de bal door een tackle van achteren. Szathmári is nu in balbezit. Szathmári haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Stefansson geeft de bal voor. Milanov kopt de bal weg. Riis heeft problemen om de bal te vangen. Szathmári rent richting de bal. Szathmári haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov passt de bal met de wreef. Lövgren is nu in balbezit. Lövgren draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Höjer de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Milanov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szathmári maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ruuska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári schiet op doel. Martinsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trissen FC - Nova 0:4

36e minuut.
Muñiz Fernández kopt de bal weg. Klungelig pakt Wujec de bal. Wujec probeert naar een medespeler te passen. Lövgren rent richting de bal. Lövgren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ossowski is nu in balbezit. Ossowski passt de bal zonder na te denken. Szathmári rent richting de bal. Lövgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lövgren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trissen FC 84%, Nova 16%.
Trissen FC - Nova 0:4

50e minuut.
Wujec kopt de bal weg. Szathmári rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Höjer. Szathmári is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Milanov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Martinsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szathmári is nu in balbezit. Szathmári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trissen FC - Nova 0:5

56e minuut.
Ossowski passt de bal zonder na te denken. Höjer is nu in balbezit. Lövgren onderschept slim de pass. Lövgren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trissen FC - Nova 0:6

62e minuut.
Doeltrap. Martinsson trapt de bal weg van het doel. Milanov kopt de bal weg. Szathmári rent richting de bal. Szathmári draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Wujec is nu in balbezit. Wujec geeft de bal voor. Lövgren is nu in balbezit. Lövgren schiet op doel. Martinsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Riis geeft een hoge lob. Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec passt de bal met de wreef. Lövgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lövgren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Wujec probeert naar een medespeler te passen. Lövgren rent richting de bal. Lövgren passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szathmári de bal. Szathmári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trissen FC - Nova 0:7

74e minuut.
Szathmári is nu in balbezit. Örlund is nu in balbezit. Örlund geeft een hoge lob. Szathmári is nu in balbezit. Szathmári haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Milanov is nu in balbezit. Milanov passt de bal in één keer door. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Trissen FC - Nova 0:8

84e minuut.
Ossowski passt de bal in één keer door. Wujec rent richting de bal. Wujec geeft een lange en hoge pass. Szathmári kan de bal niet met de borst controleren. Szathmári draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ruuska rent richting de bal. Lövgren rent richting de bal. Lövgren passt de bal met de wreef. Szathmári is nu in balbezit. Szathmári schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Trissen FC - Nova 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trissen FC 81%, Nova 19%.
Trissen FC - Nova 0:9