Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teamactimel Devops Collab
Normal Tactiek Guardiola
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 29.9
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Holland geeft een lange en hoge pass. Reilly is nu in balbezit. Reilly geeft een hoge lob. Toppmöller bereikt de bal nog maar net als eerste. Toppmöller schiet op doel. Cashin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Dean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Southin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dean is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dean zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Southin heeft problemen om de bal te vangen. Toppmöller bereikt de bal nog maar net als eerste. Toppmöller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teamactimel - Devops Collab 0:1

9e minuut.
Southin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean verovert de bal door een tackle van achteren. Dean passt de bal met de wreef. Toppmöller bereikt de bal nog maar net als eerste. Toppmöller draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Toppmöller is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McDonald. McDonald krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Reilly verovert de bal door een tackle van achteren. Reilly speelt de bal door. Toppmöller heeft problemen om de bal te vangen. Dean is nu in balbezit. Dean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Toppmöller probeert de bal met de borst te controleren. Jones rent richting de bal. Toppmöller onderschept slim de pass. Toppmöller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teamactimel - Devops Collab 0:2

33e minuut.
Treacy geeft een lange en hoge pass. Toppmöller rent richting de bal. Toppmöller passt de bal met de wreef. Dean is nu in balbezit. Dean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Southin heeft problemen om de bal te vangen. Reilly rent richting de bal. Reilly passt de bal met de wreef. Dean is nu in balbezit. Dean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Croom met de inworp. Toppmöller is nu in balbezit. Toppmöller speelt de bal door. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean haalt uit met een fantastische trap. Cashin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Southin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
McHugh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Croom neemt de hoekschop. Toppmöller heeft problemen om de bal te vangen. Toppmöller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teamactimel - Devops Collab 0:3

43e minuut.
Southin bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly onderschept slim de pass. Dean rent richting de bal. Reilly is nu in balbezit. Reilly geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toppmöller rent richting de bal. Toppmöller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teamactimel - Devops Collab 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teamactimel 78%, Devops Collab 22%.
Teamactimel - Devops Collab 0:4

50e minuut.
Fay met een sublieme pass. Dean is nu in balbezit. McHugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean onderschept slim de pass. Dean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teamactimel - Devops Collab 0:5

51e minuut.
McDonald is nu in balbezit. Toppmöller verovert de bal door een tackle van achteren. Toppmöller passt de bal met de wreef. Croom rent richting de bal. Croom haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Fay onderschept slim de pass. Fay geeft een hoge lob. McHugh heeft problemen om de bal te vangen. Toppmöller bereikt de bal nog maar net als eerste. Toppmöller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Fay kan de bal niet met de borst controleren. Bruins is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fay. Fay krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Fay probeert naar een medespeler te passen. Toppmöller is nu in balbezit. Jones is nu in balbezit. Toppmöller bereikt de bal nog maar net als eerste. Toppmöller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Toppmöller rent richting de bal. Toppmöller passt de bal met de wreef. Dean rent richting de bal. Dean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teamactimel - Devops Collab 0:6

83e minuut.
Jordan rent richting de bal. Klungelig pakt Coyne de bal. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teamactimel - Devops Collab 1:6

88e minuut.
Coyne raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boylan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teamactimel 59%, Devops Collab 41%.
Teamactimel - Devops Collab 1:6