Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Harps CR Flamengo Rio de Janeiro
Normal Tactiek Attack
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 47.5
weak Schieten solid
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Pérez Jimenez passt de bal met de wreef. Omek is nu in balbezit. Omek met een sublieme pass. Bonilha is nu in balbezit. Bonilha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Omek speelt de bal door. Pérez Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Jimenez haalt uit met een fantastische trap. McCauley bokst de bal weg. Paal! Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha schiet op doel. McCauley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:1

7e minuut.
Barriscale bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría onderschept slim de pass. Pérez Santamaría passt de bal met de wreef. Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Jimenez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:2

12e minuut.
Pérez Jimenez passt de bal zonder na te denken. Bonilha rent richting de bal. Bonilha passt de bal met de wreef. Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Jimenez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:3

16e minuut.
bin Mat Dali bereikt de bal nog maar net als eerste. Omek is nu in balbezit. Omek speelt de bal door. Paffhausen geeft een hoge lob. Pérez Jimenez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Pérez Jimenez de bal. Barriscale is nu in balbezit. Pérez Jimenez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Jimenez draait met de bal, schiet en ... McCauley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:4

30e minuut.
Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner passt de bal zonder na te denken. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha schiet op doel. Bennion probeert de bal aan de voet te houden. McCauley bokst de bal weg. Pérez Jimenez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bonilha is nu in balbezit. Bonilha geeft een lange en hoge pass. Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Jimenez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:5

34e minuut.
Hood probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Power de bal. Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Omek passt de bal in één keer door. bin Mat Dali heeft problemen om de bal te vangen. bin Mat Dali geeft de bal voor. Pérez Jimenez rent richting de bal. Pérez Jimenez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
bin Mat Dali kopt de bal weg. Pérez Jimenez is nu in balbezit. Barriscale begaat een overtreding. Barriscale krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Omek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pérez Jimenez de bal. Pérez Jimenez speelt de bal door. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gardner met een snelle inworp. Paffhausen geeft een hoge lob. Bonilha is nu in balbezit. Bonilha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Harps 77%, CR Flamengo Rio de Janeiro 23%.
CA Harps - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:5

49e minuut.
Condron geeft een lange en hoge pass. Bonilha probeert de bal aan de voet te houden. Paffhausen rent richting de bal. Paffhausen geeft een lange en hoge pass. Pérez Jimenez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Carson geeft een lange en hoge pass. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev speelt de bal door. Pérez Jimenez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Jimenez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
McCauley met een harde bal richting middenveld. Omek kopt de bal weg. Barriscale heeft problemen om de bal te vangen. Bonilha rent richting de bal. Bonilha draait met de bal, schiet en ... McCauley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Paffhausen is nu in balbezit. Paffhausen speelt de bal door. Omek bereikt de bal nog maar net als eerste. Omek schiet op doel. McCauley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:6

63e minuut.
bin Mat Dali probeert naar een medespeler te passen. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Pérez Jimenez de bal onder controle te krijgen. Pérez Jimenez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pérez Santamaría met een sublieme pass. Omek is nu in balbezit. Omek passt de bal in één keer door. Bonilha is nu in balbezit. Bonilha haalt uit met een fantastische trap. McCauley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Hood rent richting de bal. Gardner verovert de bal door een tackle van achteren. Gardner probeert naar een medespeler te passen. Paffhausen is nu in balbezit. Paffhausen geeft een lange en hoge pass. McCauley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pérez Jimenez krijgt zijn hoofd ertegen. McCauley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pérez Jimenez springt en kopt de bal. McCauley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:7

71e minuut.
Hood is nu in balbezit. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Omek speelt de bal door. Pérez Jimenez rent richting de bal. Pérez Jimenez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:8

77e minuut.
McCauley probeert naar een medespeler te passen. Gardner kopt de bal weg. Pérez Santamaría probeert de bal met de borst te controleren. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Bonilha maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Donavan met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Omek de bal onder controle te krijgen. Pérez Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Jimenez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:9

87e minuut.
Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría met een sublieme pass. Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Jimenez schiet op doel. McCauley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:10

88e minuut.
Omek rent richting de bal. Bonilha rent richting de bal. Omek speelt de bal door. Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Jimenez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:11

90e minuut.
Tejkl geeft een lange en hoge pass. Daar is Pérez Santamaría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Santamaría met een sublieme pass. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha schiet op doel. Paal!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Santamaría met een snelle inworp. Daar is bin Mat Dali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mat Dali geeft een lange en hoge pass. McCauley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Harps 75%, CR Flamengo Rio de Janeiro 25%.
CA Harps - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:12