Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perfect Crabs doowyrrehC
Normal Tactiek 523
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 37.3
poor Schieten good
hopeless Passen good
poor Verdedigen good


7e minuut.
Lockerbie speelt de bal door. Bryl rent richting de bal. Bryl passt de bal in één keer door. Pilszak is nu in balbezit. Pilszak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dillon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazak rent richting de bal. Mazak passt de bal zonder na te denken. Elce bereikt de bal nog maar net als eerste. Elce geeft de bal voor. Lockerbie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pilszak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Perfect Crabs - doowyrrehC 0:1

12e minuut.
Mazak passt de bal in één keer door. Bryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryl passt de bal in één keer door. Pilszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilszak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Paerts met een sublieme pass. Klungelig pakt Bryl de bal. Mazak speelt de bal door. Bryl rent richting de bal. Bryl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bryl geeft de bal voor. Klungelig pakt McIntyre de bal. Pilszak rent richting de bal. Pilszak schiet op doel. Lockerbie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perfect Crabs - doowyrrehC 0:2

19e minuut.
Hulka onderschept slim de pass. Hulka geeft de bal voor. Daar is Elce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilszak is nu in balbezit. Pilszak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mazak met een sublieme pass. Elce rent richting de bal. Elce geeft de bal voor. Pilszak probeert de bal met de borst te controleren. Pilszak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mazak passt de bal zonder na te denken. Elce bereikt de bal nog maar net als eerste. Elce passt de bal zonder na te denken. Pilszak is nu in balbezit. Pilszak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Elce passt de bal met de wreef. Lockerbie met een sublieme pass. Lehota kopt de bal weg. Pilszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilszak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doeltrap. Wallace komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hulka zal de hoekschop nemen. Daar is McIntyre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perfect Crabs - doowyrrehC 0:3

39e minuut.
Elce speelt de bal door. Klungelig pakt Broughan de bal. Hulka rent richting de bal. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perfect Crabs - doowyrrehC 0:4

41e minuut.
Dealhunty bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryl verovert de bal door een tackle van achteren. Bryl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wallace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wallace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Elce onderschept slim de pass. Elce met een sublieme pass. Wallace is nu in balbezit. Wallace draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lockerbie trapt de bal weg. Mazak kopt de bal weg. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perfect Crabs - doowyrrehC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perfect Crabs 89%, doowyrrehC 11%.
Perfect Crabs - doowyrrehC 0:5

46e minuut.
Reidy komt het veld opgelopen. Piskorek komt het veld opgelopen. Thompson komt het veld opgelopen. Darcy komt het veld opgelopen. Wallace speelt de bal door. Bryl is nu in balbezit. Bryl passt de bal met de wreef. Wallace is nu in balbezit. Wallace haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Wallace rent richting de bal. Wallace passt de bal in één keer door. Diffley is nu in balbezit. Bryl onderschept slim de pass. Bryl draait met de bal, schiet en ... Lockerbie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Doye neemt de hoekschop. Lockerbie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Perfect Crabs - doowyrrehC 0:6

53e minuut.
Bryl verovert de bal door een tackle van achteren. Bryl passt de bal zonder na te denken. McIntyre rent richting de bal. Wallace verovert de bal door een tackle van achteren. Wallace draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Perfect Crabs - doowyrrehC 0:7

57e minuut.
Piskorek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bryl de bal. Bryl geeft een lange en hoge pass. Darcy bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Lehota onderschept slim de pass. Lehota passt de bal in één keer door. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace schiet op doel. McIntyre probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Paerts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darcy is nu in balbezit. Darcy passt de bal in één keer door. Piskorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piskorek met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Broughan verovert de bal door een tackle van achteren. Hulka rent richting de bal. Hulka speelt de bal door. Wallace rent richting de bal. Wallace draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Lehota kan de bal niet met de borst controleren. Lehota met een sublieme pass. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace schiet op doel. Lockerbie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perfect Crabs - doowyrrehC 0:8

83e minuut.
Thompson geeft de bal voor. Bryl heeft problemen om de bal te vangen. Bryl passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wallace de bal. Wallace schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Thompson met een sublieme pass. Broughan bereikt de bal nog maar net als eerste. Broughan met een sublieme pass. Darcy is nu in balbezit. Darcy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Wallace raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perfect Crabs 78%, doowyrrehC 22%.
Perfect Crabs - doowyrrehC 0:8