Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Stones Ballybough S.C
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 38.2
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen solid
weak Verdedigen average


5e minuut.
Durek kopt de bal weg. Klungelig pakt Talliss de bal. Aguinaga rent richting de bal. Aguinaga haalt uit met een fantastische trap. Cashin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McDonagh bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Stones - Ballybough S.C 0:1

8e minuut.
Aguinaga passt de bal met de wreef. Dorado Bielsa heeft problemen om de bal te vangen. Dorado Bielsa passt de bal in één keer door. Aguinaga is nu in balbezit. Aguinaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Colgan is nu in balbezit. Słowacki verovert de bal door een tackle van achteren. Słowacki probeert naar een medespeler te passen. Aguinaga rent richting de bal. Aguinaga schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Appel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado Bielsa verovert de bal door een tackle van achteren. Dorado Bielsa probeert naar een medespeler te passen. Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguinaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dedeoğlu geeft een lange en hoge pass. Aguinaga rent richting de bal. Durek rent richting de bal. Durek haalt uit met een fantastische trap. McDonagh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Stones - Ballybough S.C 0:2

30e minuut.
Walsh met de inworp. Appel rent richting de bal. Appel geeft de bal voor. Colgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colgan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Stones - Ballybough S.C 1:2

38e minuut.
Süer geeft een lange en hoge pass. Mushanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushanov passt de bal zonder na te denken. Aguinaga rent richting de bal. Aguinaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Stones - Ballybough S.C 1:3

43e minuut.
Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cashin rent richting de bal. Aguinaga onderschept slim de pass. Aguinaga haalt uit met een fantastische trap. McDonagh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Stones - Ballybough S.C 1:4

44e minuut.
Tobin is nu in balbezit. Słowacki verovert de bal door een tackle van achteren. Słowacki speelt de bal door. Aguinaga is nu in balbezit. Aguinaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Stones 63%, Ballybough S.C 37%.
Athletic Stones - Ballybough S.C 1:4

47e minuut.
Dorado Bielsa met een sublieme pass. Aguinaga rent richting de bal. Durek rent richting de bal. Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguinaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Stones - Ballybough S.C 1:5

53e minuut.
Cashin rent richting de bal. Cashin geeft een lange en hoge pass. Słowacki probeert de bal aan de voet te houden. Appel rent richting de bal. Appel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dedeoğlu geeft een hoge lob. Daar is Daly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durek bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguinaga is nu in balbezit. Aguinaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Talliss geeft een hoge lob. Daar is Dorado Bielsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorado Bielsa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aguinaga de bal. Aguinaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dedeoğlu met een sublieme pass. Süer rent richting de bal. Süer passt de bal met de wreef. Dedeoğlu geeft een hoge lob. Aguinaga springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daly is nu in balbezit. Durek bereikt de bal nog maar net als eerste. Durek passt de bal in één keer door. Aguinaga rent richting de bal. Aguinaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mushanov geeft de bal voor. Durek met een sublieme pass. Aguinaga rent richting de bal. Aguinaga schiet op doel. McDonagh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Stones - Ballybough S.C 1:6

75e minuut.
Słowacki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Durek de bal. Durek speelt de bal door. Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguinaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mushanov met een sublieme pass. Dedeoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedeoğlu passt de bal zonder na te denken. Durek is nu in balbezit. Durek draait met de bal, schiet en ... McDonagh bokst de bal weg.

83e minuut.
Martin is nu in balbezit. Durek onderschept slim de pass. Durek met een sublieme pass. Aguinaga is nu in balbezit. Aguinaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. McDonagh met een harde bal richting middenveld. Słowacki kopt de bal weg. Aguinaga rent richting de bal. Aguinaga draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Stones 69%, Ballybough S.C 31%.
Athletic Stones - Ballybough S.C 1:6