Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cork Razors VNSuperStar
Normal Tactiek new
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 35.5
unsatisfactory Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Quigley rent richting de bal. Quigley geeft een hoge lob. Klungelig pakt Butorac de bal. Butorac draait met de bal, schiet en ... McDonald probeert de bal aan de voet te houden. Power bokst de bal weg. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Butorac verovert de bal door een tackle van achteren. Butorac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Razors - VNSuperStar 0:1

8e minuut.
Henry heeft problemen om de bal te vangen. Quinlan rent richting de bal. Henry begaat een overtreding. Henry krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Quinlan geeft een lange en hoge pass. Butorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thompson krijgt een gele kaart. Butorac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Keogh neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Razors - VNSuperStar 0:2

15e minuut.
Kromp is nu in balbezit. Kromp met een sublieme pass. Quigley met een sublieme pass. Keogh heeft problemen om de bal te vangen. Keogh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Quinlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullen rent richting de bal. Met opzet legt Quinlan zijn tegenspeler op de grond. Quinlan krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Keogh heeft problemen om de bal te vangen. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Keogh onderschept slim de pass. Keogh draait met de bal, schiet en ... Power probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard passt de bal zonder na te denken. Keogh rent richting de bal. Quigley bereikt de bal nog maar net als eerste. Quigley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Razors - VNSuperStar 0:3

36e minuut.
McDonald probeert de bal met de borst te controleren. McDonald passt de bal zonder na te denken. Daar is Mullen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keogh is nu in balbezit. Keogh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Leonard is nu in balbezit. Butorac rent richting de bal. Clarke probeert naar een medespeler te passen. Craig is nu in balbezit. Craig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gia Thiện trapt de bal weg. Quigley speelt de bal door. Keogh is nu in balbezit. Keogh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cork Razors 72%, VNSuperStar 28%.
Cork Razors - VNSuperStar 0:3

46e minuut.
Quinlan verovert de bal door een tackle van achteren. Quinlan probeert naar een medespeler te passen. Quigley probeert naar een medespeler te passen. Keogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Keogh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Keogh is nu in balbezit. Quigley is nu in balbezit. Quigley passt de bal met de wreef. Keogh rent richting de bal. Keogh draait met de bal, schiet en ... Power bokst de bal weg.

61e minuut.
Inworp. Malhan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keddy is nu in balbezit. Quigley is nu in balbezit. Quigley geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Zachwyc geeft de bal voor. Keogh heeft problemen om de bal te vangen. Keogh passt de bal met de wreef. Butorac is nu in balbezit. Butorac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quinlan met een snelle inworp. Quigley bereikt de bal nog maar net als eerste. Quigley geeft de bal voor. McDonald probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Razors - VNSuperStar 0:4

77e minuut.
Quigley heeft problemen om de bal te vangen. Quigley passt de bal met de wreef. Keogh is nu in balbezit. Butorac is nu in balbezit. Butorac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Thompson is nu in balbezit. Thompson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Butorac met een snelle inworp. Quigley geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Craig kopt de bal weg. Klungelig pakt Kromp de bal. Kromp passt de bal zonder na te denken. Keogh rent richting de bal. Keogh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Zachwyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zachwyc geeft een hoge lob. McDonald probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keogh rent richting de bal. Keogh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cork Razors 73%, VNSuperStar 27%.
Cork Razors - VNSuperStar 0:4