Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Franco Baresi Leinster Team
352 Tactiek Fade
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
19.3 gemiddelde waardering 45.9
poor Schieten solid
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
McEneaney kopt de bal weg. Davies speelt de bal door. Moloney geeft een hoge lob. McEneaney rent richting de bal. McEneaney draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Aldred rent richting de bal. Dale verovert de bal door een tackle van achteren. Dale speelt de bal door. Rooney is nu in balbezit. Rooney draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Broughan trapt de bal weg van het doel. Dale kopt de bal weg. Moloney met een sublieme pass. Rooney probeert de bal met de borst te controleren. Rooney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Fenn onderschept slim de pass. Fenn probeert naar een medespeler te passen. Aldred rent richting de bal. Dale geeft een lange en hoge pass. Rooney springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Broughan met een harde bal richting middenveld. Moloney rent richting de bal. Moloney probeert naar een medespeler te passen. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney haalt uit met een fantastische trap. Broughan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franco Baresi - Leinster Team 0:1

13e minuut.
Coady bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney onderschept slim de pass. Rooney met een sublieme pass. McEneaney heeft problemen om de bal te vangen. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Beirne de bal. Rooney rent richting de bal. Rooney schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dale kopt de bal weg. Moloney is nu in balbezit. Moloney probeert naar een medespeler te passen. Rooney rent richting de bal. Rooney schiet op doel. Broughan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Finnan is nu in balbezit. Finnan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Burton de bal. McEneaney is nu in balbezit. McEneaney schiet op doel. Broughan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franco Baresi - Leinster Team 0:2

29e minuut.
Rooney rent richting de bal. Rooney geeft een hoge lob. McEneaney is nu in balbezit. McEneaney schiet op doel. Mullen heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

30e minuut.
McEneaney verovert de bal door een tackle van achteren. McEneaney geeft een lange en hoge pass. Daar is Beirne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rooney is nu in balbezit. Rooney draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Inworp. Moloney met de inworp. Long rent richting de bal. Long geeft de bal voor. Beirne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Broughan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Moylan kopt de bal weg. Dale heeft problemen om de bal te vangen. Dale speelt de bal door. Long rent richting de bal. Long haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inworp. Aldred met de inworp. Fenn bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney verovert de bal door een tackle van achteren. McEneaney draait met de bal, schiet en ... Broughan bokst de bal weg.

40e minuut.
Rooney passt de bal met de wreef. Moloney rent richting de bal. Moloney passt de bal met de wreef. Long is nu in balbezit. Long draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Moylan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moloney probeert naar een medespeler te passen. McEneaney rent richting de bal. Rooney rent richting de bal. Rooney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franco Baresi - Leinster Team 0:3

44e minuut.
Moloney rent richting de bal. Long is nu in balbezit. Long passt de bal met de wreef. Rooney is nu in balbezit. Rooney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franco Baresi - Leinster Team 0:4

45e minuut.
Klungelig pakt Aldred de bal. Aldred passt de bal zonder na te denken. Burton probeert de bal met de borst te controleren. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franco Baresi - Leinster Team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Franco Baresi 90%, Leinster Team 10%.
FC Franco Baresi - Leinster Team 0:5

47e minuut.
Finnan verovert de bal door een tackle van achteren. Finnan geeft de bal voor. Rooney rent richting de bal. Rooney draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Burton is nu in balbezit. McEneaney verovert de bal door een tackle van achteren. Rooney rent richting de bal. Rooney schiet op doel. Broughan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franco Baresi - Leinster Team 0:6

50e minuut.
Beirne passt de bal met de wreef. Wilde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilde geeft een hoge lob. Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Long schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Finnan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dale geeft een hoge lob. Rooney heeft problemen om de bal te vangen. Rooney draait met de bal, schiet en ... Mullen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Fenn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dale rent richting de bal. Dale passt de bal in één keer door. Long rent richting de bal. Long draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franco Baresi - Leinster Team 0:7

56e minuut.
Beirne bereikt de bal nog maar net als eerste. Deane bereikt de bal nog maar net als eerste. Long begaat een overtreding. Long krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Daar is Dale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dale probeert naar een medespeler te passen. McEneaney rent richting de bal. Rooney is nu in balbezit. Rooney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Coady met een sublieme pass. Moloney rent richting de bal. Moloney probeert naar een medespeler te passen. Rooney rent richting de bal. Rooney draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Parratt rent richting de bal. Parratt passt de bal met de wreef. Dale speelt de bal door. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fenn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bull komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Beirne bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirne geeft een hoge lob. Inworp. Long met de inworp. Rooney geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. McEneaney is nu in balbezit. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. Broughan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franco Baresi - Leinster Team 0:8

72e minuut.
Bull passt de bal zonder na te denken. Aldred is nu in balbezit. McEneaney onderschept slim de pass. Rooney is nu in balbezit. Rooney draait met de bal, schiet en ... Paal!

74e minuut.
Parratt kopt de bal weg. Long rent richting de bal. Long geeft een lange en hoge pass. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney schiet op doel. Broughan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rooney rent richting de bal. Rooney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franco Baresi - Leinster Team 0:9

78e minuut.
Moloney onderschept slim de pass. Moloney passt de bal in één keer door. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. Broughan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franco Baresi - Leinster Team 0:10

84e minuut.
Klungelig pakt Davies de bal. Dillon geeft een lange en hoge pass. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franco Baresi - Leinster Team 0:11

87e minuut.
Moylan speelt de bal door. Dale bereikt de bal nog maar net als eerste. Dale passt de bal in één keer door. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney draait met de bal, schiet en ... Broughan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Franco Baresi 79%, Leinster Team 21%.
FC Franco Baresi - Leinster Team 0:11