Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keenan United evilbunny united
Normal Tactiek Uno
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 39.3
waardeloos Schieten redelijk
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Gehry kopt de bal weg. Hanrahan rent richting de bal. Hanrahan passt de bal met de wreef. Daar is Cabarcos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabarcos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gemill rent richting de bal. Cabarcos verovert de bal door een tackle van achteren. Gehry rent richting de bal. Cabarcos onderschept slim de pass. Cabarcos haalt uit met een fantastische trap. Broughan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Davies speelt de bal door. Cabarcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gehry verovert de bal door een tackle van achteren. McManus rent richting de bal. McManus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Hannon is nu in balbezit. Cryan verovert de bal door een tackle van achteren. Cryan probeert naar een medespeler te passen. Cabarcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabarcos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gehry is nu in balbezit. Gehry geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hanrahan met een snelle inworp. McManus geeft een hoge lob. Broughan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gemill bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Keenan United - evilbunny united 0:1

29e minuut.
Davies rent richting de bal. De Mange onderschept slim de pass. De Mange speelt de bal door. Cabarcos is nu in balbezit. Cabarcos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Keenan United - evilbunny united 0:2

32e minuut.
De Mange is nu in balbezit. Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mange verovert de bal door een tackle van achteren. De Mange geeft een hoge lob. Cabarcos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hannon controleert de bal met de borst. Cryan probeert naar een medespeler te passen. Gemill probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabarcos is nu in balbezit. Cabarcos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Keenan United - evilbunny united 0:3

40e minuut.
Finnan kopt de bal weg. Hanrahan rent richting de bal. Hanrahan geeft een hoge lob. Cabarcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabarcos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
De Mange passt de bal zonder na te denken. McManus is nu in balbezit. McManus met een sublieme pass. Hanrahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanrahan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gemill is nu in balbezit. Cabarcos onderschept slim de pass. Cabarcos haalt uit met een fantastische trap. Gehry probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Keenan United - evilbunny united 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keenan United 79%, evilbunny united 21%.
Keenan United - evilbunny united 0:4

48e minuut.
Gehry heeft problemen om de bal te vangen. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus passt de bal zonder na te denken. Cabarcos is nu in balbezit. Cabarcos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Wickett verovert de bal door een tackle van achteren. McDonagh geeft een hoge lob. Cabarcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabarcos schiet op doel. Broughan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keenan United - evilbunny united 0:5

50e minuut.
Cryan rent richting de bal. Cryan passt de bal zonder na te denken. De Mange rent richting de bal. De Mange geeft een hoge lob. Cabarcos springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Keenan United - evilbunny united 0:6

53e minuut.
De Mange verovert de bal door een tackle van achteren. De Mange geeft de bal voor. Cabarcos rent richting de bal. Cabarcos haalt uit met een fantastische trap. Broughan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Keenan United - evilbunny united 0:7

55e minuut.
Gemill geeft een lange en hoge pass. Daar is De Mange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Mange passt de bal zonder na te denken. Cryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cryan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
McManus is nu in balbezit. McManus passt de bal met de wreef. De Mange is nu in balbezit. De Mange geeft een hoge lob. Daar is Gehry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broughan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bannon bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus verovert de bal door een tackle van achteren. Hanrahan geeft de bal voor. Cabarcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabarcos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Keenan United - evilbunny united 0:8

69e minuut.
Hanrahan passt de bal zonder na te denken. Davies rent richting de bal. Cabarcos onderschept slim de pass. Cabarcos schiet op doel. Broughan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Hannon controleert de bal met de borst. Hannon geeft een hoge lob. Cryan geeft een lange en hoge pass. Cabarcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabarcos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
McDonagh is nu in balbezit. De Mange is nu in balbezit. De Mange geeft een lange en hoge pass. Cabarcos heeft problemen om de bal te vangen. Cabarcos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cummins geeft de bal voor. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus passt de bal met de wreef. Cabarcos is nu in balbezit. Cabarcos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Keenan United - evilbunny united 0:9

82e minuut.
Duddy met een sublieme pass. Robinson speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanrahan met een snelle inworp. McManus geeft de bal voor. Broughan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Cabarcos de bal. De bal raakt de paal. Cabarcos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Keenan United - evilbunny united 0:10

85e minuut.
Wickett speelt de bal door. Daar is De Mange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Mange speelt de bal door. Cabarcos is nu in balbezit. Cabarcos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gemill kan de bal niet met de borst controleren. Gemill passt de bal in één keer door. McManus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cabarcos de bal. Cabarcos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keenan United 82%, evilbunny united 18%.
Keenan United - evilbunny united 0:10