Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lousy Birds AC&FC
Normal Tactiek moja
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.6 gemiddelde waardering 52.9
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Ellard probeert naar een medespeler te passen. Gough rent richting de bal. Gough passt de bal zonder na te denken. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:1

1e minuut.
Gough met een sublieme pass. Klungelig pakt Ellard de bal. Yarəliyev onderschept slim de pass. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... Clery probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:2

3e minuut.
Daar is Ferry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferry geeft een hoge lob. Dini kopt de bal weg. Cordeiro is nu in balbezit. Cordeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:3

4e minuut.
King met de inworp. Nora is nu in balbezit. Nora probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap. Clery bokst de bal weg.

5e minuut.
Clery probeert naar een medespeler te passen. Dini kopt de bal weg. Geoghegan is nu in balbezit. Cordeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Cordeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:4

7e minuut.
Nora met een sublieme pass. Klungelig pakt Guinan de bal. Guinan passt de bal met de wreef. Cordeiro rent richting de bal. Cordeiro haalt uit met een fantastische trap. Paal!

8e minuut.
Guinan is nu in balbezit. Guinan passt de bal met de wreef. Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:5

11e minuut.
Gorman verovert de bal door een tackle van achteren. Gorman speelt de bal door. Cordeiro rent richting de bal. Cordeiro draait met de bal, schiet en ... Clery werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:6

12e minuut.
Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dini geeft de bal voor. Nora probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Inworp. King met een snelle inworp. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev geeft een hoge lob. Guinan springt en kopt de bal. Clery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Yarəliyev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Guinan de bal. Guinan met een sublieme pass. King geeft een lange en hoge pass. Ferry heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:7

16e minuut.
Ellard met een sublieme pass. Daar is Gough, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Clery trapt de bal weg. Nora kopt de bal weg. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Guinan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yarəliyev de bal. Yarəliyev passt de bal met de wreef. Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:8

20e minuut.
Nora speelt de bal door. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev probeert naar een medespeler te passen. Cordeiro rent richting de bal. Cordeiro schiet op doel. Clery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:9

23e minuut.
Lagaditis geeft een lange en hoge pass. Cordeiro kopt de bal weg. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev schiet op doel. Ferry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:10

26e minuut.
Yarəliyev kopt de bal weg. Shanahan heeft problemen om de bal te vangen. Shanahan geeft een lange en hoge pass. Guinan is nu in balbezit. Guinan geeft een hoge lob. Clery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cordeiro rent richting de bal. Cordeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:11

28e minuut.
Guinan speelt de bal door. Horgan rent richting de bal. Nora onderschept slim de pass. Yarəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Yarəliyev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Guinan rent richting de bal. Guinan met een sublieme pass. Klungelig pakt Cordeiro de bal. Cordeiro draait met de bal, schiet en ... Clery maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:12

31e minuut.
Dini passt de bal in één keer door. Guinan probeert naar een medespeler te passen. Nora speelt de bal door. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:13

32e minuut.
Klungelig pakt Gough de bal. Cordeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Cordeiro geeft een lange en hoge pass. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev schiet op doel. Clery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:14

35e minuut.
Nora passt de bal met de wreef. Yarəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Yarəliyev passt de bal zonder na te denken. Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:15

36e minuut.
Guinan probeert naar een medespeler te passen. Nora probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... Clery probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:16

39e minuut.
Ellard kopt de bal weg. Daar is Guinan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guinan speelt de bal door. Cordeiro is nu in balbezit. Cordeiro schiet op doel. Clery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:17

43e minuut.
Gorman speelt de bal door. Cordeiro heeft problemen om de bal te vangen. Cordeiro passt de bal zonder na te denken. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nora bereikt de bal nog maar net als eerste. Nora schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lousy Birds 92%, AC&FC 8%.
Lousy Birds - AC&FC 0:18

51e minuut.
Doeltrap. Creighan komt het veld opgelopen. Eastel komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Dini probeert naar een medespeler te passen. Guinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinan passt de bal in één keer door. Eastel is nu in balbezit. Eastel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nora speelt de bal door. Guinan rent richting de bal. Guinan probeert naar een medespeler te passen. Eastel is nu in balbezit. Eastel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:19

63e minuut.
Nora verovert de bal door een tackle van achteren. Nora speelt de bal door. Creighan rent richting de bal. Creighan schiet op doel. Clery probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:20

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chraniotis komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Nora passt de bal met de wreef. Guinan probeert naar een medespeler te passen. Eastel met een sublieme pass. Creighan rent richting de bal. Creighan schiet op doel. Clery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Daar is Chraniotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chraniotis geeft de bal voor. Dini controleert de bal met de borst. Dini draait met de bal, schiet en ... Clery werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:21

69e minuut.
Dini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinan speelt de bal door. Eastel heeft problemen om de bal te vangen. Eastel draait met de bal, schiet en ... Clery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Doeltrap. Clery trapt de bal weg. Dini kopt de bal weg. Klungelig pakt Eastel de bal. Eastel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:22

80e minuut.
Nora is nu in balbezit. Nora passt de bal zonder na te denken. Creighan bereikt de bal nog maar net als eerste. Creighan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:23

81e minuut.
Brogan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eastel is nu in balbezit. Eastel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Shanahan passt de bal zonder na te denken. Chraniotis is nu in balbezit. Chraniotis probeert naar een medespeler te passen. Creighan is nu in balbezit. Creighan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:24

85e minuut.
Geoghegan controleert de bal met de borst. Guinan speelt de bal door. Klungelig pakt Eastel de bal. Eastel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - AC&FC 0:25

86e minuut.
Shanahan is nu in balbezit. Shanahan geeft de bal voor. Guinan kopt de bal weg. Eastel is nu in balbezit. Eastel haalt uit met een fantastische trap. Clery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Brogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogan passt de bal zonder na te denken. Nora speelt de bal door. Creighan is nu in balbezit. Creighan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dini met een sublieme pass. Guinan is nu in balbezit. Eastel rent richting de bal. Eastel schiet op doel. Ferry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Clery bokst de bal weg.

89e minuut.
Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriscale verovert de bal door een tackle van achteren. Barriscale speelt de bal door. Chraniotis geeft de bal voor. Eastel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lousy Birds 79%, AC&FC 21%.
Lousy Birds - AC&FC 0:25