Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MordeczkiFC Athlone Town A.F.C.
Normal Tactiek eircom
43% Balbezit 57%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 44.9
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Antolak geeft een hoge lob. Algorta kopt de bal weg. Klungelig pakt MacConachie de bal. Veckevičius rent richting de bal. Veckevičius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Algorta heeft problemen om de bal te vangen. Algorta draait met de bal, schiet en ... Dale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:1

3e minuut.
Mermigas met een snelle inworp. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras geeft een lange en hoge pass. Algorta rent richting de bal. Algorta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:2

6e minuut.
Inworp. Ciubotariu met een snelle inworp. Porras geeft een lange en hoge pass. Algorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Algorta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:3

7e minuut.
Porras onderschept slim de pass. Porras speelt de bal door. Algorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Algorta schiet op doel. Dale maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Mermigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mermigas passt de bal met de wreef. Algorta rent richting de bal. Veckevičius rent richting de bal. Veckevičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Aktürk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mermigas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mermigas met een sublieme pass. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mermigas rent richting de bal. Mermigas passt de bal zonder na te denken. MacConachie is nu in balbezit. Algorta onderschept slim de pass. Algorta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:4

11e minuut.
Freyne met een sublieme pass. Hogan rent richting de bal. Mermigas verovert de bal door een tackle van achteren. Mermigas geeft een hoge lob. Algorta springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Algorta rent richting de bal. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Heffernan verovert de bal door een tackle van achteren. Algorta rent richting de bal. Algorta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Porras geeft een hoge lob. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Knight ... Strafschop! Knight krijgt een gele kaart. Ciubotariu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Veckevičius kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:5

20e minuut.
Radusin kopt de bal weg. Mermigas speelt de bal door. MacConachie probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:6

22e minuut.
Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Daar is Clare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Algorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Algorta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:7

22e minuut.
Lyons is nu in balbezit. Lyons met een sublieme pass. Algorta met een sublieme pass. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Porras is nu in balbezit. Porras probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu schiet op doel. Dale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:8

28e minuut.
Dully bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras onderschept slim de pass. Porras geeft een hoge lob. Algorta is nu in balbezit. Algorta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:9

30e minuut.
Freyne kopt de bal weg. Lyons probeert de bal aan de voet te houden. Freyne met een sublieme pass. Aktürk probeert naar een medespeler te passen. Menchaca geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Vinke geeft een lange en hoge pass. Veckevičius kopt de bal weg. Gill probeert de bal aan de voet te houden. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:10

34e minuut.
Clare is nu in balbezit. Mermigas verovert de bal door een tackle van achteren. Mermigas met een sublieme pass. Veckevičius is nu in balbezit. Veckevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:11

35e minuut.
Radusin geeft een lange en hoge pass. Ciubotariu kopt de bal weg. Algorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Algorta schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Porras rent richting de bal. Porras speelt de bal door. Algorta is nu in balbezit. Algorta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gill de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gill speelt de bal door. Mermigas speelt de bal door. Menchaca is nu in balbezit. Menchaca geeft een lange en hoge pass. Algorta krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:12

42e minuut.
Freyne speelt de bal door. Lyons heeft problemen om de bal te vangen. Clare rent richting de bal. Algorta is nu in balbezit. Algorta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:13

45e minuut.
Aktürk is nu in balbezit. Mermigas rent richting de bal. Mermigas geeft een hoge lob. Daar is Algorta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Algorta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Algorta is nu in balbezit. Algorta passt de bal zonder na te denken. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MordeczkiFC 91%, Athlone Town A.F.C. 9%.
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:13

47e minuut.
Menchaca is nu in balbezit. Lyons is nu in balbezit. Menchaca begaat een overtreding. Menchaca krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Hogan speelt de bal door. Mermigas is nu in balbezit. Mermigas passt de bal met de wreef. Veckevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Veckevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Algorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Algorta passt de bal met de wreef. Veckevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Veckevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:14

53e minuut.
Porras geeft de bal voor. Algorta krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is MacConachie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veckevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Veckevičius schiet op doel. Dale bokst de bal weg.

55e minuut.
Dale met een sublieme pass. Porras kopt de bal weg. Algorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Veckevičius rent richting de bal. Veckevičius schiet op doel. Dale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:15

60e minuut.
Vinke speelt de bal door. Daar is Aktürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aktürk geeft de bal voor. Veckevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Veckevičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Aktürk rent richting de bal. Mermigas rent richting de bal. Mermigas geeft een lange en hoge pass. Algorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Algorta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:16

67e minuut.
Daar is Gill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Algorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Algorta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:17

68e minuut.
Heffernan probeert de bal aan de voet te houden. Ciubotariu rent richting de bal. Gill begaat een overtreding. Ciubotariu raakt geblesseerd tijdens het duel. Mermigas komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mermigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mermigas passt de bal zonder na te denken. Veckevičius is nu in balbezit. Veckevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mermigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mermigas geeft een lange en hoge pass. Algorta kopt de bal weg. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:18

71e minuut.
Freyne heeft problemen om de bal te vangen. Lyons bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Algorta. Lyons roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lyons kan niet meer verder spelen. Delany komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Gill is nu in balbezit. Gill geeft een hoge lob. Vinke kopt de bal weg. Daar is Mermigas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mermigas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Vinke de bal onder controle te krijgen. Delany bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinke verovert de bal door een tackle van achteren. Vinke geeft een lange en hoge pass. Algorta maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:19

76e minuut.
Delany speelt de bal door. Daar is Heffernan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotariu rent richting de bal. Algorta is nu in balbezit. Algorta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mermigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mermigas speelt de bal door. Klungelig pakt Ciubotariu de bal. Algorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Algorta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Knight geeft een lange en hoge pass. Mermigas kopt de bal weg. Daar is Glennon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veckevičius rent richting de bal. Veckevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:20

87e minuut.
Radusin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radusin geeft een hoge lob. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Dale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:21

90e minuut.
Algorta rent richting de bal. Algorta draait met de bal, schiet en ... Daar is Knight, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MordeczkiFC 91%, Athlone Town A.F.C. 9%.
MordeczkiFC - Athlone Town A.F.C. 0:21