Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lime Harps Tuam FC
Normal Tactiek 5-2-3_Def
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 65
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 55.6
poor Schieten incredible
poor Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen excellent


4e minuut.
Walczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Hofkens de bal. Hofkens probeert naar een medespeler te passen. Rumi rayen kan de bal niet met de borst controleren. Rumi rayen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Walczyk passt de bal zonder na te denken. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens passt de bal met de wreef. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Hederman kopt de bal weg. Abenoza rent richting de bal. Abenoza speelt de bal door. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen schiet op doel. Bruton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:1

7e minuut.
Johnston probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wale de bal. Rumi rayen onderschept slim de pass. Rumi rayen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bruton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Johnston stond buitenspel. Hadžalić neemt vlug de vrije trap. Hofkens kopt de bal weg. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bruton trapt de bal weg. Klungelig pakt Tobin de bal. Walczyk probeert naar een medespeler te passen. Rumi rayen controleert de bal met de borst. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bruton probeert naar een medespeler te passen. Walczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Rumi rayen de bal. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:2

14e minuut.
Abenoza probeert naar een medespeler te passen. Kulpaka rent richting de bal. Kulpaka passt de bal met de wreef. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ... Paal! Callan probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Kulpaka passt de bal zonder na te denken. Abenoza speelt de bal door. Klungelig pakt Rumi rayen de bal. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. Bruton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:3

17e minuut.
Kulpaka met een sublieme pass. Walczyk rent richting de bal. Walczyk passt de bal met de wreef. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Callan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:4

19e minuut.
Hederman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abenoza is nu in balbezit. Abenoza passt de bal met de wreef. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Tullander de bal. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens passt de bal zonder na te denken. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen schiet op doel. Bruton bokst de bal weg.

23e minuut.
Kulpaka kopt de bal weg. Daar is Clare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hederman is nu in balbezit. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen schiet op doel. Bruton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:5

23e minuut.
Tobin is nu in balbezit. Hofkens onderschept slim de pass. Hofkens speelt de bal door. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Tobin heeft problemen om de bal te vangen. Hofkens rent richting de bal. Hofkens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:6

25e minuut.
Rumi rayen verovert de bal door een tackle van achteren. Hofkens is nu in balbezit. Tobin met een sublieme pass. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. Bruton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Kulpaka rent richting de bal. Kulpaka geeft een hoge lob. Callan rent richting de bal. Hofkens verovert de bal door een tackle van achteren. Hofkens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:7

28e minuut.
Walczyk geeft de bal voor. Rumi rayen kopt de bal weg. Tobin rent richting de bal. Hofkens verovert de bal door een tackle van achteren. Hofkens haalt uit met een fantastische trap. Bruton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Horgan geeft een lange en hoge pass. Kulpaka is nu in balbezit. Kulpaka passt de bal zonder na te denken. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:8

30e minuut.
Clare geeft een hoge lob. Walczyk kopt de bal weg. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ... Bruton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:9

31e minuut.
Wale is nu in balbezit. Wale speelt de bal door. Broaders bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen verovert de bal door een tackle van achteren. Rumi rayen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Walczyk met de inworp. Abenoza is nu in balbezit. Abenoza geeft een lange en hoge pass. Hofkens springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:10

34e minuut.
Hofkens is nu in balbezit. Hofkens passt de bal met de wreef. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. Bruton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:11

36e minuut.
Kulpaka rent richting de bal. Kulpaka geeft een hoge lob. Hofkens rent richting de bal. Hofkens draait met de bal, schiet en ... Bruton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:12

37e minuut.
Walczyk speelt de bal door. Kulpaka rent richting de bal. Kulpaka speelt de bal door. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bruton met een sublieme pass. Abenoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Abenoza geeft een hoge lob. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Walczyk met een sublieme pass. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen probeert naar een medespeler te passen. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens draait met de bal, schiet en ... Bruton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Hofkens rent richting de bal. Walczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens geeft een lange en hoge pass. Rumi rayen rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:13

44e minuut.
Hofkens passt de bal zonder na te denken. Walczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczyk geeft de bal voor. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:14

44e minuut.
Johnston speelt de bal door. Wale heeft problemen om de bal te vangen. Hofkens rent richting de bal. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lime Harps 89%, Tuam FC 11%.
Lime Harps - Tuam FC 0:14

46e minuut.
Kulpaka geeft een hoge lob. Rumi rayen kopt de bal weg. Daar is Callan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Bruton probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Abenoza de bal onder controle te krijgen. Abenoza probeert naar een medespeler te passen. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Horgan geeft een lange en hoge pass. Abenoza probeert naar een medespeler te passen. Walczyk met een sublieme pass. Daar is Hofkens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofkens haalt uit met een fantastische trap. Bruton bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:15

54e minuut.
Hederman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen verovert de bal door een tackle van achteren. Rumi rayen probeert naar een medespeler te passen. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens haalt uit met een fantastische trap. Bruton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens schiet op doel. Bruton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:16

56e minuut.
Walczyk probeert naar een medespeler te passen. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hederman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen verovert de bal door een tackle van achteren. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ... Paal! Bruton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Walczyk passt de bal met de wreef. Kulpaka geeft een lange en hoge pass. Rumi rayen heeft problemen om de bal te vangen. Rumi rayen schiet op doel. Bruton maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:17

60e minuut.
Walczyk geeft een lange en hoge pass. Rumi rayen kopt de bal weg. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:18

63e minuut.
Kulpaka geeft de bal voor. Hofkens kopt de bal weg. Klungelig pakt Rumi rayen de bal. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. Bruton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:19

66e minuut.
Walczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczyk geeft een lange en hoge pass. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens schiet op doel. Horgan probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:20

68e minuut.
Hofkens geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Callan de bal. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens draait met de bal, schiet en ... Callan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Horgan de bal onder controle te krijgen. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tobin kopt de bal weg. Walczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczyk passt de bal in één keer door. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens draait met de bal, schiet en ... Bruton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bruton met een sublieme pass. Abenoza kopt de bal weg. Daar is Horgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Clare controleert de bal met de borst. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen met een sublieme pass. Hofkens rent richting de bal. Hofkens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:21

74e minuut.
Hederman verovert de bal door een tackle van achteren. Kulpaka verovert de bal door een tackle van achteren. Kulpaka passt de bal met de wreef. Daar is Rumi rayen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rumi rayen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hofkens heeft problemen om de bal te vangen. Hofkens passt de bal in één keer door. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. Bruton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:22

77e minuut.
Tullander bereikt de bal nog maar net als eerste. Tullander geeft een lange en hoge pass. Abenoza kopt de bal weg. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:23

79e minuut.
Kulpaka heeft problemen om de bal te vangen. Kulpaka met een sublieme pass. Hofkens rent richting de bal. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Walczyk geeft de bal voor. Hofkens rent richting de bal. Hofkens passt de bal met de wreef. Rumi rayen heeft problemen om de bal te vangen. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bruton trapt de bal weg. Walczyk geeft een hoge lob. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. Bruton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:24

83e minuut.
Horgan is nu in balbezit. Horgan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulpaka met de inworp. Abenoza geeft een lange en hoge pass. Bruton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rumi rayen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:25

84e minuut.
Horgan is nu in balbezit. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. Bruton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:26

85e minuut.
Wale passt de bal in één keer door. Tobin is nu in balbezit. Hofkens verovert de bal door een tackle van achteren. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:27

87e minuut.
Inworp. Walczyk met de inworp. Abenoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Abenoza geeft de bal voor. Rumi rayen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:28

88e minuut.
Rumi rayen geeft de bal voor. Klungelig pakt Tullander de bal. Hofkens rent richting de bal. Hofkens haalt uit met een fantastische trap. Bruton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Tuam FC 0:29

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lime Harps 87%, Tuam FC 13%.
Lime Harps - Tuam FC 0:29