Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Céuta FC Real Madrid Abja
451 Tactiek Uus rünne
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 59.4
adequate Schieten outstanding
solid Passen very good
average Verdedigen good


4e minuut.
Domaradzki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Careri de bal. Epres bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău haalt uit met een fantastische trap. Saarsepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Epres bereikt de bal nog maar net als eerste. Epres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Céuta - FC Real Madrid Abja 0:1

6e minuut.
Daar is Niemenlehto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemenlehto geeft een lange en hoge pass. Collet kopt de bal weg. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Barcău passt de bal in één keer door. Ustaal rent richting de bal. Epres onderschept slim de pass. Epres draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Filczyk passt de bal met de wreef. Domaradzki probeert naar een medespeler te passen. Epres met een sublieme pass. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Filczyk passt de bal met de wreef. Daar is Echevarría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echevarría probeert naar een medespeler te passen. Epres bereikt de bal nog maar net als eerste. Epres draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău haalt uit met een fantastische trap. Saarsepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Céuta - FC Real Madrid Abja 0:2

24e minuut.
Epres rent richting de bal. Epres passt de bal met de wreef. Barcău is nu in balbezit. Barcău draait met de bal, schiet en ... Careri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Caratun probeert naar een medespeler te passen. Epres bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ustaal. Ustaal krijgt een gele kaart. Epres wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Ustaal rent richting de bal. Lenzo rent richting de bal. Lenzo passt de bal met de wreef. Donelli rent richting de bal. Donelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Domaradzki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Epres de bal. Epres passt de bal zonder na te denken. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău schiet op doel. Saarsepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Céuta - FC Real Madrid Abja 0:3

41e minuut.
Caratun bereikt de bal nog maar net als eerste. Caratun passt de bal in één keer door. Barcău is nu in balbezit. Epres is nu in balbezit. Epres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Filczyk kopt de bal weg. Daar is Barcău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lenzo. Lenzo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Céuta 58%, FC Real Madrid Abja 42%.
FC Céuta - FC Real Madrid Abja 0:3

46e minuut.
Szirmay komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Filczyk met een snelle inworp. Collet geeft een lange en hoge pass. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay haalt uit met een fantastische trap. Saarsepp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Céuta - FC Real Madrid Abja 0:4

53e minuut.
Silberbach is nu in balbezit. Caratun onderschept slim de pass. Caratun met een sublieme pass. Barcău rent richting de bal. Barcău draait met de bal, schiet en ... Saarsepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Szirmay passt de bal in één keer door. Barcău is nu in balbezit. Lenzo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barcău is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barcău zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Céuta - FC Real Madrid Abja 0:5

61e minuut.
Lenzo passt de bal in één keer door. Caratun bereikt de bal nog maar net als eerste. Caratun passt de bal in één keer door. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Domaradzki rent richting de bal. Domaradzki geeft een lange en hoge pass. Szirmay is nu in balbezit. Szirmay haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
López heeft problemen om de bal te vangen. Caratun probeert naar een medespeler te passen. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay schiet op doel. Saarsepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Céuta - FC Real Madrid Abja 0:6

77e minuut.
Domaradzki passt de bal in één keer door. Daar is Barcău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcău speelt de bal door. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay schiet op doel. Saarsepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Filczyk kopt de bal weg. Collet is nu in balbezit. Collet passt de bal in één keer door. Barcău is nu in balbezit. Barcău haalt uit met een fantastische trap. Paal! Käi is nu in balbezit. Echevarría begaat een overtreding. Echevarría krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Careri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filczyk met een snelle inworp. Collet geeft een hoge lob. Szirmay krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Barcău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcău geeft een hoge lob. Szirmay is nu in balbezit. Szirmay draait met de bal, schiet en ... Saarsepp probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Céuta 66%, FC Real Madrid Abja 34%.
FC Céuta - FC Real Madrid Abja 0:6