Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nebulesia JK 89`ers
Stay low! Tactiek Tont
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
41.2 gemiddelde waardering 55.2
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Inworp. Phương Long zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaňous bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebulesia JK - 89`ers 0:1

3e minuut.
Poshtadzhiev passt de bal met de wreef. Siim heeft problemen om de bal te vangen. Vaňous verovert de bal door een tackle van achteren. Vaňous draait met de bal, schiet en ... Arapa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebulesia JK - 89`ers 0:2

10e minuut.
Tulp passt de bal zonder na te denken. Chepilov is nu in balbezit. Chepilov geeft de bal voor. Vaňous rent richting de bal. Vaňous schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Chepilov rent richting de bal. Adamas maakt een afschuwelijke overtreding. Chepilov raakt geblesseerd tijdens het duel. Amadii met een snel genomen vrije trap. Vaňous krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Çiftçi geeft een lange en hoge pass. Amadii rent richting de bal. Adamas begaat een overtreding. Amadii wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Teder zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Amadii de bal. Cabała is nu in balbezit. Amadii onderschept slim de pass. Amadii draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tulp is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siim. Tulp raakt geblesseerd tijdens het duel. Tulp met een snel genomen vrije trap. Siim heeft problemen om de bal te vangen. Vaňous bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňous schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebulesia JK - 89`ers 0:3

34e minuut.
Castracanei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cintra Dias is nu in balbezit. Cintra Dias geeft een lange en hoge pass. Poshtadzhiev maakt een snoekduik en kopt de bal. Pintacorona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebulesia JK - 89`ers 1:3

37e minuut.
Tulp passt de bal met de wreef. Vaňous rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adamas. Vaňous is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tulp komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Castracanei bereikt de bal nog maar net als eerste. Castracanei passt de bal zonder na te denken. Poshtadzhiev is nu in balbezit. Poshtadzhiev schiet op doel. Pintacorona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebulesia JK - 89`ers 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebulesia JK 66%, 89`ers 34%.
Nebulesia JK - 89`ers 2:3

53e minuut.
Castracanei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cintra Dias is nu in balbezit. Cintra Dias met een sublieme pass. Castracanei geeft de bal voor. Poshtadzhiev springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Teder is nu in balbezit. Teder passt de bal in één keer door. Amadii bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadii schiet op doel. Arapa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Chepilov passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cintra Dias met een snelle inworp. Vaňous bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňous draait met de bal, schiet en ... Arapa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Klungelig pakt Castracanei de bal. Castracanei probeert naar een medespeler te passen. Poshtadzhiev rent richting de bal. Poshtadzhiev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nebulesia JK - 89`ers 3:3

75e minuut.
Teder met de inworp. Amadii rent richting de bal. Molok maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Molok naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebulesia JK 53%, 89`ers 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nebulesia JK - 89`ers 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Vaňous rent richting de bal. Vaňous geeft een lange en hoge pass. Amadii rent richting de bal. Amadii draait met de bal, schiet en ... Arapa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebulesia JK - 89`ers 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebulesia JK 42%, 89`ers 58%.
Nebulesia JK - 89`ers 3:4

109e minuut.
Avelar rent richting de bal. Çiftçi speelt de bal door. Teder rent richting de bal. Amadii is nu in balbezit. Amadii schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebulesia JK 61%, 89`ers 39%.
Nebulesia JK - 89`ers 3:4