Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vinnipunn Kivikalm
541 Tactiek kohuke
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60 gemiddelde waardering 58.3
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Daar is Ventsel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ventsel passt de bal met de wreef. Filipko probeert naar een medespeler te passen. Aruste rent richting de bal. Aruste haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Stergakos probeert naar een medespeler te passen. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl geeft de bal voor. Martinek krijgt zijn hoofd ertegen. Uustaal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Puača rent richting de bal. Ventsel verovert de bal door een tackle van achteren. Ventsel speelt de bal door. Aruste rent richting de bal. Aruste draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Puača probeert naar een medespeler te passen. Filipko is nu in balbezit. Filipko passt de bal in één keer door. Jaanits rent richting de bal. Jaanits draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Paul kopt de bal weg. Aruste bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruste probeert naar een medespeler te passen. Ventsel is nu in balbezit. Ventsel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mansur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Nyúl speelt de bal door. Martinek is nu in balbezit. Grzywa onderschept slim de pass. Stergakos onderschept slim de pass. Stergakos schiet op doel. Uustaal bokst de bal weg.

22e minuut.
Stergakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinek is nu in balbezit. Stergakos rent richting de bal. Stergakos draait met de bal, schiet en ... Uustaal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vinnipunn - Kivikalm 1:0

26e minuut.
Ventsel passt de bal met de wreef. Aruste bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bocquee zijn tegenspeler op de grond. Aruste is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aruste komt bij de bal en schiet. Mansur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Rydlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydlewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ventsel de bal. Aruste rent richting de bal. Aruste schiet op doel. Mansur bokst de bal weg.

29e minuut.
Paul rent richting de bal. Paul passt de bal in één keer door. Barczeski is nu in balbezit. Jaanits onderschept slim de pass. Jaanits draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Nyúl is nu in balbezit. Nyúl passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Degrasiński de bal. Martinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jaanits bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaanits met een sublieme pass. Daar is Aruste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aruste haalt uit met een fantastische trap. Mansur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Vinnipunn - Kivikalm 1:1

43e minuut.
Barczeski rent richting de bal. Barczeski geeft de bal voor. Jaanits is nu in balbezit. Jaanits schiet op doel. Mansur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vinnipunn - Kivikalm 1:2

44e minuut.
Filipko met een sublieme pass. Ventsel is nu in balbezit. Ventsel passt de bal met de wreef. Jaanits rent richting de bal. Jaanits schiet op doel. Mansur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vinnipunn 58%, Kivikalm 42%.
FC Vinnipunn - Kivikalm 1:2

46e minuut.
Vaikla komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Bracaccia probeert de bal aan de voet te houden. Stergakos rent richting de bal. Stergakos geeft de bal voor. Martinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Vinnipunn - Kivikalm 2:2

53e minuut.
Paul passt de bal in één keer door. Bracaccia speelt de bal door. Aruste bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaanits is nu in balbezit. Jaanits draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pärna passt de bal in één keer door. Paul rent richting de bal. Paul passt de bal in één keer door. Jaanits is nu in balbezit. Jaanits draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Sults rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bütner. Sults is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paadi komt het veld opgelopen. Sults met een snel genomen vrije trap. Pärna rent richting de bal. Nyúl verovert de bal door een tackle van achteren. Nyúl geeft een lange en hoge pass. Stergakos springt en kopt de bal. Uustaal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Rydlewicz is nu in balbezit. Rydlewicz passt de bal met de wreef. Paul is nu in balbezit. Paul geeft een hoge lob. Aruste maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vinnipunn - Kivikalm 2:3

75e minuut.
Paul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paadi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paadi krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Martinek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bocquee zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Martinek kopt de bal weg. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl geeft een hoge lob. Stergakos springt en kopt de bal. Uustaal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Martinek is nu in balbezit. Martinek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Vinnipunn - Kivikalm 3:3

77e minuut.
Bocquee speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paul met een snelle inworp. Martinek is nu in balbezit. Martinek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vinnipunn - Kivikalm 4:3

90e minuut.
Puača met een sublieme pass. Nyúl rent richting de bal. Nyúl geeft de bal voor. Sults is nu in balbezit. Sults schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vinnipunn 47%, Kivikalm 53%.
FC Vinnipunn - Kivikalm 4:3