Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plastic Free Football Club CF Aida
BioPlastic Tactiek 433
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
20 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
45.1 gemiddelde waardering 44.5
excellent Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Siekiera is nu in balbezit. Siekiera passt de bal zonder na te denken. Murzacu rent richting de bal. Murzacu draait met de bal, schiet en ... Engel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - CF Aida 1:0

8e minuut.
Murzacu verovert de bal door een tackle van achteren. Yücetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - CF Aida 2:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gökmen met een snelle inworp. Aranguren met een sublieme pass. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Brignoli met een sublieme pass. Amigó speelt de bal door. Gladysz rent richting de bal. Gladysz draait met de bal, schiet en ... Cvetanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - CF Aida 2:1

18e minuut.
Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiste onderschept slim de pass. Raiste geeft een lange en hoge pass. Corno is nu in balbezit. Corno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jelinek is nu in balbezit. Jelinek met een sublieme pass. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - CF Aida 3:1

22e minuut.
Inworp. Pitrescu met een snelle inworp. Daveri probeert de bal met de borst te controleren. Petimezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petimezas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Raiste probeert naar een medespeler te passen. Pitrescu rent richting de bal. Pitrescu geeft de bal voor. Murzacu rent richting de bal. Murzacu schiet op doel. Engel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brignoli probeert naar een medespeler te passen. Corno is nu in balbezit. Corno draait met de bal, schiet en ... Engel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - CF Aida 4:1

31e minuut.
Aranguren verovert de bal door een tackle van achteren. Aranguren passt de bal zonder na te denken. Yücetan speelt de bal door. Corno is nu in balbezit. Corno haalt uit met een fantastische trap. Engel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Pitrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pitrescu geeft de bal voor. Corno is nu in balbezit. Corno schiet op doel. Engel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - CF Aida 5:1

40e minuut.
Klungelig pakt Gökmen de bal. Gladysz rent richting de bal. Gökmen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gökmen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plastic Free Football Club 45%, CF Aida 55%.
Plastic Free Football Club - CF Aida 5:1

46e minuut.
Raiste met een snelle inworp. Moya is nu in balbezit. Moya probeert naar een medespeler te passen. Petimezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petimezas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Amigó verovert de bal door een tackle van achteren. Amigó passt de bal zonder na te denken. Petimezas is nu in balbezit. Petimezas draait met de bal, schiet en ... Cvetanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - CF Aida 5:2

51e minuut.
Murzacu met een sublieme pass. Klungelig pakt Corno de bal. Gladysz begaat een overtreding. Gladysz krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Pitrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pitrescu geeft een lange en hoge pass. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - CF Aida 6:2

55e minuut.
Raiste verovert de bal door een tackle van achteren. Yücetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetan passt de bal zonder na te denken. Murzacu rent richting de bal. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Raiste verovert de bal door een tackle van achteren. Raiste geeft een hoge lob. Gladysz rent richting de bal. Gladysz draait met de bal, schiet en ... Cvetanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - CF Aida 6:3

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gladysz stond buitenspel. Bloşcu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Truumeel de bal. Corno rent richting de bal. Corno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Jelinek is nu in balbezit. Jelinek passt de bal zonder na te denken. Yücetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu rent richting de bal. Murzacu draait met de bal, schiet en ... Engel bokst de bal weg. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Yücetan passt de bal met de wreef. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu passt de bal met de wreef. Corno is nu in balbezit. Corno draait met de bal, schiet en ... Engel bokst de bal weg. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Amigó de bal. Yücetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetan passt de bal met de wreef. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. Engel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - CF Aida 7:3

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jelinek met de inworp. Raiste onderschept slim de pass. Yücetan kan de bal niet met de borst controleren. Yücetan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gladysz rent richting de bal. Gökmen rent richting de bal. Gladysz onderschept slim de pass. Gladysz draait met de bal, schiet en ... Cvetanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - CF Aida 7:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plastic Free Football Club 54%, CF Aida 46%.
Plastic Free Football Club - CF Aida 7:4