Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jälgimäe Torpeedo JK FC Preston
CC Tactiek Sokker v2 m
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
49.2 gemiddelde waardering 56.6
zeer goed Schieten solide
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Hacheryan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ämarik de bal. Ämarik passt de bal met de wreef. Hacheryan rent richting de bal. Hacheryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yarəliyev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Torpeedo JK - FC Preston 0:1

5e minuut.
Huerta komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Kuril zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ämarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ämarik speelt de bal door. Hacheryan is nu in balbezit. Hacheryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Aljamaa rent richting de bal. Aljamaa passt de bal in één keer door. Nahasepp rent richting de bal. Nahasepp geeft de bal voor. Aljamaa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Salvador probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jälgimäe Torpeedo JK 66%, FC Preston 34%.
Jälgimäe Torpeedo JK - FC Preston 0:1

46e minuut.
Pihu komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Kuril geeft een hoge lob. Nahasepp kan de bal niet met de borst controleren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pauri met de inworp. Nahasepp geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pauri met een snelle inworp. Nahasepp is nu in balbezit. Nahasepp geeft een lange en hoge pass. Pihu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jälgimäe Torpeedo JK - FC Preston 1:1

60e minuut.
Daar is Hacheryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palu rent richting de bal. Palu passt de bal in één keer door. Nahasepp rent richting de bal. Nahasepp geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aljamaa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Torpeedo JK - FC Preston 2:1

68e minuut.
Fornerone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pedrante komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Suur verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Ämarik met een snelle inworp. Borodičas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodičas geeft een hoge lob. Huerta bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jälgimäe Torpeedo JK 68%, FC Preston 32%.
Jälgimäe Torpeedo JK - FC Preston 2:1