Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:24
  • Bekerwedstrijd: Eesti Karikas
  • Stadion: Underworld
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 47799
Underworld Knights FC _SK_
K-442 Tactiek 70n02.532
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.5 gemiddelde waardering 69.2
formidabel Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen uitstekend
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Hüseynbəyli met een snelle inworp. Çimdik rent richting de bal. Çimdik geeft de bal voor. Daar is Gulácsy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öğretmen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - _SK_ 0:1

7e minuut.
Broos bereikt de bal nog maar net als eerste. Broos geeft een lange en hoge pass. Öğretmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğretmen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gonnet is nu in balbezit. Gonnet passt de bal met de wreef. Daar is Platas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Platas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Underworld Knights FC - _SK_ 1:1

14e minuut.
Hoyos met een sublieme pass. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona passt de bal in één keer door. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Monterroso passt de bal met de wreef. Öğretmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğretmen passt de bal in één keer door. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Yusifzadə rent richting de bal. Yusifzadə passt de bal in één keer door. Öğretmen rent richting de bal. Öğretmen schiet op doel. Kabała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - _SK_ 1:2

27e minuut.
Klungelig pakt Skramstad de bal. Lazzarini rent richting de bal. Çimdik verovert de bal door een tackle van achteren. Çimdik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - _SK_ 1:3

31e minuut.
Monterroso passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yusifzadə de bal. Yusifzadə met een sublieme pass. Öğretmen rent richting de bal. Öğretmen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Lazzarini kopt de bal weg. Daar is Yusifzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yusifzadə speelt de bal door. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Monterroso heeft problemen om de bal te vangen. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Monterroso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Platas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gonnet neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Gerritsen probeert wanhopig de bal te grijpen. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas haalt uit met een fantastische trap. Gerritsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Tarvast heeft problemen om de bal te vangen. Tarvast passt de bal met de wreef. Carmona speelt de bal door. Troch geeft een lange en hoge pass. Platas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underworld Knights FC 50%, _SK_ 50%.
Underworld Knights FC - _SK_ 1:3

46e minuut.
Platas is nu in balbezit. Platas passt de bal in één keer door. Carmona is nu in balbezit. Carmona draait met de bal, schiet en ... Gerritsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik probeert naar een medespeler te passen. Gulácsy probeert naar een medespeler te passen. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik schiet op doel. Kabała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Yusifzadə probeert naar een medespeler te passen. Öğretmen rent richting de bal. Lazzarini is nu in balbezit. Öğretmen verovert de bal door een tackle van achteren. Öğretmen haalt uit met een fantastische trap. Kabała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - _SK_ 1:4

58e minuut.
Daar is Yusifzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yusifzadə probeert naar een medespeler te passen. Gulácsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğretmen verovert de bal door een tackle van achteren. Öğretmen schiet op doel. Kabała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Yusifzadə geeft een lange en hoge pass. Lazzarini kopt de bal weg. Klungelig pakt Gulácsy de bal. Öğretmen rent richting de bal. Öğretmen draait met de bal, schiet en ... Kabała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çimdik geeft de bal voor. Monterroso rent richting de bal. Monterroso passt de bal in één keer door. Öğretmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğretmen draait met de bal, schiet en ... Kabała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Tarvast kopt de bal weg. Nieves is nu in balbezit. Nieves passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Platas de bal. Platas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - _SK_ 2:4

67e minuut.
Yusifzadə met een snelle inworp. Monterroso is nu in balbezit. Monterroso geeft een hoge lob. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - _SK_ 2:5

73e minuut.
Gulácsy probeert de bal met de borst te controleren. Öğretmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik rent richting de bal. Çimdik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - _SK_ 2:6

75e minuut.
Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona passt de bal zonder na te denken. Tarvast is nu in balbezit. Tarvast geeft de bal voor. Platas springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - _SK_ 3:6

76e minuut.
Inworp. Monterroso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yusifzadə geeft de bal voor. Çimdik rent richting de bal. Çimdik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - _SK_ 3:7

78e minuut.
Carmona raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gamarra komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Tarvast is nu in balbezit. Nieves geeft een lange en hoge pass. Öğretmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğretmen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Broos met een sublieme pass. Yusifzadə probeert naar een medespeler te passen. Daar is Öğretmen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çimdik rent richting de bal. Çimdik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Tarvast bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvast passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Platas de bal. Platas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - _SK_ 4:7

90e minuut.
Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli geeft de bal voor. Öğretmen is nu in balbezit. Çimdik rent richting de bal. Çimdik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Öğretmen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öğretmen schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underworld Knights FC 52%, _SK_ 48%.
Underworld Knights FC - _SK_ 4:7