Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lümanda Rummi Olympic
compact Tactiek joppab
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
51.6 gemiddelde waardering 63.3
solide Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen formidabel


5e minuut.
Rybak passt de bal zonder na te denken. Daar is Rääbis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rääbis geeft de bal voor. Reimão is nu in balbezit. Reimão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rääbis speelt de bal door. Rybak rent richting de bal. Rybak geeft een hoge lob. Rapoport is nu in balbezit. Rapoport schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Rybak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybak passt de bal met de wreef. Modry geeft een hoge lob. Reimão is nu in balbezit. Reimão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kreek met een sublieme pass. Rääbis heeft problemen om de bal te vangen. Rääbis met een sublieme pass. Rapoport is nu in balbezit. Rapoport schiet op doel. Cingler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reimão rent richting de bal. Reimão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - Rummi Olympic 0:1

37e minuut.
Modry geeft een hoge lob. Reimão is nu in balbezit. Reimão geeft een lange en hoge pass. Rapoport springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - Rummi Olympic 0:2

37e minuut.
Anyamkegh komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Modry geeft een lange en hoge pass. Reimão kopt de bal weg. Kreek rent richting de bal. Rapoport verovert de bal door een tackle van achteren. Rapoport draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Penha neemt vlug de vrije trap. Anyamkegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyamkegh geeft een hoge lob. Reimão is nu in balbezit. Reimão haalt uit met een fantastische trap. Cingler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Modry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rybak rent richting de bal. Rybak geeft een hoge lob. Rapoport springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valeta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lümanda 56%, Rummi Olympic 44%.
FC Lümanda - Rummi Olympic 0:2

46e minuut.
Sungisepp kopt de bal weg. Arkın rent richting de bal. Kispál legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arkın raakt geblesseerd tijdens het duel. Arkın kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Chmielewski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Rybak passt de bal met de wreef. Rääbis is nu in balbezit. Rääbis geeft de bal voor. Valeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nae is nu in balbezit. Nae geeft de bal voor. Daar is Duy Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapoport bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapoport schiet op doel. Cingler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Rääbis verovert de bal door een tackle van achteren. Rääbis passt de bal in één keer door. Valeta is nu in balbezit. Valeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - Rummi Olympic 0:3

66e minuut.
Liidman komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Nae rent richting de bal. Nae passt de bal zonder na te denken. Rääbis geeft een hoge lob. Valeta is nu in balbezit. Valeta schiet op doel. Cingler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Rybak onderschept slim de pass. Rybak met een sublieme pass. Valeta is nu in balbezit. Valeta schiet op doel. Cingler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - Rummi Olympic 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lümanda 58%, Rummi Olympic 42%.
FC Lümanda - Rummi Olympic 0:4