Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WC MUFAFA FC Kehrasbourg IF
algajad väljal Tactiek PK4ADvanced
50% Balbezit 50%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.4 gemiddelde waardering 62.2
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen formidabel


6e minuut.
Teever probeert naar een medespeler te passen. Siedłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC Kehrasbourg IF 0:1

8e minuut.
Kalde probeert naar een medespeler te passen. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła geeft de bal voor. Teever is nu in balbezit. Teever schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Weyland passt de bal in één keer door. Teever rent richting de bal. Teever passt de bal in één keer door. Tarn is nu in balbezit. Tarn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Weisner trapt de bal weg. Klungelig pakt Passatore de bal. Karpiniak met een sublieme pass. Teever is nu in balbezit. Teever draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tarn is nu in balbezit. Tarn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC Kehrasbourg IF 0:2

15e minuut.
Ciuciła speelt de bal door. Klungelig pakt Tarn de bal. Tarn geeft een hoge lob. Teever is nu in balbezit. Teever draait met de bal, schiet en ... Weisner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC Kehrasbourg IF 0:3

18e minuut.
Manusovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarn onderschept slim de pass. Tarn met een sublieme pass. Kispál bereikt de bal nog maar net als eerste. Kispál draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Teever rent richting de bal. Teever probeert naar een medespeler te passen. Tarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC Kehrasbourg IF 0:4

20e minuut.
Miloševskis geeft een lange en hoge pass. Teever is nu in balbezit. Kispál rent richting de bal. Kispál draait met de bal, schiet en ... Weisner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC Kehrasbourg IF 0:5

21e minuut.
Kispál is nu in balbezit. Kispál passt de bal zonder na te denken. Teever is nu in balbezit. Teever schiet op doel. Smojver probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Weisner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC Kehrasbourg IF 0:6

24e minuut.
Tarn passt de bal met de wreef. Teever rent richting de bal. Weyland speelt de bal door. Kispál rent richting de bal. Kispál haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Tarn is nu in balbezit. Tarn geeft een lange en hoge pass. Smojver kopt de bal weg. Tarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarn geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Weyland met een sublieme pass. Miloševskis heeft problemen om de bal te vangen. Miloševskis speelt de bal door. Tarn is nu in balbezit. Tarn schiet op doel. Weisner bokst de bal weg. Smojver verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Kispál bereikt de bal nog maar net als eerste. Kispál draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC Kehrasbourg IF 0:7

41e minuut.
Inworp. Axelsson met de inworp. Miloševskis controleert de bal met de borst. Miloševskis geeft een hoge lob. Teever springt en kopt de bal. Weisner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Smojver onderschept slim de pass. Stegaru controleert de bal met de borst. Kispál rent richting de bal. Kispál haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC Kehrasbourg IF 0:8

44e minuut.
Ciuciła speelt de bal door. Miloševskis rent richting de bal. Miloševskis speelt de bal door. Teever is nu in balbezit. Teever draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC Kehrasbourg IF 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC MUFAFA 80%, FC Kehrasbourg IF 20%.
WC MUFAFA - FC Kehrasbourg IF 0:9

46e minuut.
Łabędzki komt het veld opgelopen. Verendi komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Karpiniak probeert naar een medespeler te passen. Smojver is nu in balbezit. Teever onderschept slim de pass. Teever haalt uit met een fantastische trap. Weisner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC Kehrasbourg IF 0:10

54e minuut.
Kalde speelt de bal door. Tarn is nu in balbezit. Weyland rent richting de bal. Weyland geeft een hoge lob. Teever maakt een snoekduik en kopt de bal. Weisner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Siedłowski de bal. Verendi verovert de bal door een tackle van achteren. Verendi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC Kehrasbourg IF 0:11

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Söderholm komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Miloševskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miloševskis geeft een lange en hoge pass. Siedłowski controleert de bal met de borst. Verendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verendi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Ciuciła passt de bal zonder na te denken. Miloševskis rent richting de bal. Miloševskis geeft een lange en hoge pass. Teever kan de bal niet met de borst controleren. Teever draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Marinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyland verovert de bal door een tackle van achteren. Weyland speelt de bal door. Teever is nu in balbezit. Teever schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC Kehrasbourg IF 0:12

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miloševskis met de inworp. Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła geeft een hoge lob. Teever maakt een snoekduik en kopt de bal. Weisner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Weyland rent richting de bal. Weyland passt de bal zonder na te denken. Tarn is nu in balbezit. Tarn schiet op doel. Weisner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC Kehrasbourg IF 0:13

70e minuut.
Weyland rent richting de bal. Weyland passt de bal in één keer door. Verendi is nu in balbezit. Verendi haalt uit met een fantastische trap. Weisner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC Kehrasbourg IF 0:14

72e minuut.
Huszcza passt de bal zonder na te denken. Kalde is nu in balbezit. Kalde geeft de bal voor. Teever bereikt de bal nog maar net als eerste. Teever schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Inworp. Suurevälja komt het veld opgelopen. Jõekalda komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Alevizopoulos met de inworp. Miloševskis geeft de bal voor. Teever is nu in balbezit. Teever schiet op doel. Weisner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC Kehrasbourg IF 0:15

82e minuut.
Smojver onderschept slim de pass. Söderholm geeft de bal voor. Verendi is nu in balbezit. Teever is nu in balbezit. Teever draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Weisner trapt de bal weg. Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła geeft een lange en hoge pass. Teever maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Siedłowski kopt de bal weg. Jõekalda bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõekalda passt de bal met de wreef. Teever rent richting de bal. Teever haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC Kehrasbourg IF 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC MUFAFA 77%, FC Kehrasbourg IF 23%.
WC MUFAFA - FC Kehrasbourg IF 0:16