Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:24
  • Bekerwedstrijd: Eesti Karikas
  • Stadion: Lukus puur
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 53999
Väravavahtide Keskkool Sonda
karikas 2_äärt Tactiek ML3
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
55.2 gemiddelde waardering 67.9
redelijk Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Puussaare geeft een lange en hoge pass. Adams rent richting de bal. Adams haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hani de bal onder controle te krijgen. Prüüs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Inworp. Raidna met de inworp. Puussaare rent richting de bal. Puussaare geeft de bal voor. Adams springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Raidna maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Puussaare bereikt de bal nog maar net als eerste. Puussaare speelt de bal door. Brikkel geeft een hoge lob. Adams springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Raidna met de inworp. Puussaare is nu in balbezit. Puussaare geeft een lange en hoge pass. Hani maakt een snoekduik en kopt de bal. Prüüs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Väravavahtide Keskkool - Sonda 0:1

34e minuut.
Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Riimets verovert de bal door een tackle van achteren. Riimets met een sublieme pass. Puussaare rent richting de bal. Puussaare geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Väravavahtide Keskkool 63%, Sonda 37%.
Väravavahtide Keskkool - Sonda 0:1

46e minuut.
Raidna met een sublieme pass. Hani rent richting de bal. Puussaare geeft de bal voor. Adams is nu in balbezit. Adams haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Komlov met de inworp. Dykman geeft een lange en hoge pass. Person heeft problemen om de bal te vangen. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Hani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Väravavahtide Keskkool - Sonda 0:2

50e minuut.
Brikkel probeert naar een medespeler te passen. Reyniers onderschept slim de pass. Sanzogni probeert naar een medespeler te passen. Kulikov rent richting de bal. Kulikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Riimets is nu in balbezit. Riimets geeft een hoge lob. Adams kopt de bal weg. Hani is nu in balbezit. Hani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Juhani kopt de bal weg. Ingver probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Komlov de bal. Juhani is nu in balbezit. Juhani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raidna met de inworp. Puussaare probeert naar een medespeler te passen. Dykman is nu in balbezit. Dykman geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Daniel passt de bal in één keer door. Juhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhani passt de bal zonder na te denken. Evart is nu in balbezit. Evart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Hani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Preemet ... Strafschop! Directe rode kaart, Preemet moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Preemet schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Adams is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Adams neemt zijn aanloop. Prüüs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adams rent richting de bal. Adams draait met de bal, schiet en ... Prüüs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Dykman probeert naar een medespeler te passen. Puussaare rent richting de bal. Puussaare passt de bal in één keer door. Hani is nu in balbezit. Hani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Puussaare bereikt de bal nog maar net als eerste. Puussaare geeft een hoge lob. Daar is Hani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams haalt uit met een fantastische trap. Prüüs bokst de bal weg. Hani is nu in balbezit. Hani draait met de bal, schiet en ... Prüüs maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Väravavahtide Keskkool 52%, Sonda 48%.
Väravavahtide Keskkool - Sonda 0:2